Taidekuja

Traconin taidekujalla kuvataiteen ja kädentaitojen harrastajat esittelevät ja myyvät töitään. Kujalta voit löytää fanitaidetta ja originaaleja taidonnäytteitä useilta eri taitelijoilta tapahtumaviikonloppuna. Pöydät sijaitsevat Tampere-talon kolmannessa kerroksessa. Huomioithan, että useimmat myyjät voivat ottaa vastaan vain käteistä.

Taidekuja avautuu yleisölle lauantaina ja sunnuntaina klo 10.00 alkaen.

 

Tiedoksi taidekujalle hakeville: hakuaika on ohi - kiitos hakijoille!

Taidekujaa koskevat kysymykset ja yhteydenotot voi lähettää osoitteeseen: taidekuja [at] tracon.fi

 

Liitteet

Taidekujakartta

Julkaisemme esittelyt kujalaisista lähempänä tapahtumaa.

Pöytä koko 80 numerot: 1-4, 25-32 ja 41-45

Pöytä koko 75 numerot: 14-24 ja 33-40

Pöytä koko 50 numerot: 5-13

 

Suodata taiteilijoita: Kaikki Koko viikonloppu Vain lauantai Vain sunnuntai

Pöytä Päivä Kuva Nimi ja kuvaus
1. Koko viikonloppu

Myrntai

Hei, olen Myrntai, Tampereelle pesiytynyt kuvittaja ja sarjistyyppi. Seuranani on lauma pöllöjä, kissoja, otuksia ja muutama henki. Teemat pyörivät fantasian ja kummien juttuen ympärillä, välillä seikkaillaan hieman scifinkin puolella. Valikoimistani löytyy aikamoinen läjä erilaisia tarroja, postikortteja, kirjanmerkkejä, printtejä, sarjiksia, avaimenperiä ja washiteippiä. Olen tykästynyt niin perinteiseen musteeseen kuin värikkääseen menoon digitaalisesti.

2. Koko viikonloppu

Shinon

Olen tamperelainen taitelija, ja teokseni ovat pääasiassa eläin-, fantasia- ja luontoteemaisia. Teen monipuolisesti niin fanitaidetta (videopelit, esim. Pokemon) kuin omaakin tuotantoa, jossa tällä hetkellä on vahvasti esillä avaruusteema. Tekniikkani vaihtelee digitaalisesta traditionaaliin, mutta enimmäkseen työskentelen vesiväreillä ja musteilla.
Pöydältäni löydät monenlaisia printtejä ja julisteita, postikortteja ja kirjanmerkkejä, omakustanteisia taidekirjoja kuten realistisia Pokemon-kuvituksiani sekä originaaleja vesivärimaalauksia.

3. Koko viikonloppu

Koskimangusti & Sohjoo

Pöydältämme löytyy fantasia ja eläinaiheisia printtejä, tarroja, kortteja, pinssejäja magneetteja. Sarjakuvista löytyy Punahilkka-sadun hieman erilailla kertova omakustannesarjakuva, koira-aiheinen zine sekä matkakertomus Koreasta. Printeissä ja tarroissa on fanarttia mm. Hopenuoli-animeista , Morrowind sekä Last Guardian-videopeleistä. Taiteilijanimillä meidät löytää Instagramista ja Koskimangustin myös Tumblrista.

4. Koko viikonloppu

Auraboo

Työvälineeni ovat pääasiassa vesivärit ja sivellintussi, ja töissäni on sekä suloisia pastellivärejä että synkempiä kauhuteemaisia kuvituksia, omista hahmoista fanitaiteeseen. Myyn sarjakuviani ja valikoimasta löytyy tänä vuonna mm. lehdet Positively Queer 1 & 2, LGBT-taidekirjat Darlings 1 & 2, sekä upouusi romanttinen lyhäri Diva ja kokoelma lyhyitä Amnesia TDD-strippisarjiksia. Myyn myös printtejä, kortteja, charmeja sekä tarroja.

4. Koko viikonloppu

Sadyna

Moikka, Sadyna täällä! Työskentelen pääasiassa digitaalisesti ja tuotteissani näkyy niin fanitaidetta kuin originaalijuttuja, mm. monsteri- ja demonityttöjä, fandomien puolelta puolestaan löytyy Steven Universe ja erilaiset Bulbasaurit. Valikoimassani on mukinalusia, charmeja, tarroja, printtejä sekä taidekirjoja.

5. Koko viikonloppu

Reshi

Olen Tampereella asustava digital artist, minut tunnetaan nimellä Reshi! Valikoimastani löytyy kaikenlaista söpöä, kimaltavaa ja värikästä fanarttia sekä jonkin verran originaalitaidetta. Myynnissä on pinssejä, tarroja, charmeja, printtejä ja vähän kaikkea muutakin pientä kivaa.

6. Koko viikonloppu

Helmi

Olen täällä Tampereella asusteleva digitaalisen taiteen harrastaja jonka taiteellisiin kiinnostuksiin kuuluvat lähinnä eläimet ja monenlaiset monsterit. Pöydän puolikkaaltani löydät juurikin näitä aiheita avaimenperinä, kangasmerkkeinä, tarroina ja monen kokoisina printteinä. Tuotteet ovat lähinnä omiin aiheisiin perustuvia, mutta löytyy seasta pari elokuvista/ peleistä tuttuakin naamaa, mm. Kaijut, Okami ja Spyro. Tunnelma ja värimaailma töissäni vaihtelee laidasta laitaan joten tulkaahan tarkastamaan valikoimaa ja katsomaan jos vaikka löydätte jotain mikä kolahtaa!

6. Koko viikonloppu

iip

Olen pelialan opiskelija ja kaikensorttisia käsitöitä askarteleva piipertäjä Tampereelta. Löydät valikoimastani erityisesti traditionaalisella medialla tehtyjä uniikkeja töitä joista on teetetty muun muassa charmeja, magneetteja, vinyylitarroja ja tarra-arkkeja. Jos samaistut elämän kriisejä läpikäyviin lintuihin, laamat ovat lähellä sydäntäsi tai sinulla ei voi koskaan olla liikaa queer-teemaisia tarroja tule moikkaamaan!

7. Koko viikonloppu

Anni K.

Olen Tamperelainen sarjakuvapiirtäjä. Taidekujalla esittelen nettisarjiksiani Transfusionsia ja The Witch Dooria, minkä lisäksi tarjolla on sarjakuvazinejä, printtejä, kortteja, tarroja ja muuta pientä. Originaaliaiheiden lisäksi fanarttia mm. My Hero Academiasta, Mob Psycho 100:sta ja Marvel-sankareista.

8. Koko viikonloppu

Broci

Pöydältä löytyy tummanpuhuvaa, kauhusta ja unista inspiroitunutta fantasiataidetta. Printtejä, washi-teippejä, taidelehtiä, sarjakuvia sekä paljon muuta pientä jännittävää.

9. Koko viikonloppu

Niina Eveliina Salmelin

Niina Eveliina on taiteilija, joka erikoistuu sarjakuviin ja animaatioiden parissa hääräämiseen.
Pöydältä löytyy sarjakuvaa, taidetta, tarroja muita mönkiäisiä!

9. Koko viikonloppu

Tiia Salmelin

Olen sarjakuvataiteilija ja kuvittaja Turusta, jonka pöydältä löydät Kuolleet puutarhat -nettisarjakuvaani liittyvää taidetta, esimerkiksi printtejä ja originaaleja. Myyntiin tulee myös erä Kuolleet puutarhat: Gijonin aamunkoi sarjakuva-albumia. Tulkaa sanomaan hei!

10. Koko viikonloppu

Leo

Mut tunnetaan Broken roots -nimisen nettisarjakuvan tekijänä. Teen myös paljon fanitaidetta, figuureja, muraaleja ja originaalitöitä. Traconissa tulen myymään yami kawaii/alternative/pastel goth -tyylisiä asusteita, figuureja ja avaimenperiä, sekä originaali- ja fanart-printtejä.

14. Koko viikonloppu

Lissarts

Hei vaan! Tällä pöydälllä istuu Vantaalainen geneetikko, joka töhertelee sekä originaali, että fanitaidetta sekalaisessa muodossa. Piipahdathan juttelemaan ja ihmettelemään!

15. Koko viikonloppu

Sysirauta

Fantasiamaailmojen rakentaja, otusten luoja ja intensiivisten värien ylikäyttäjä. Omaan taiderepertuaariin kuuluu lähinnä värikkäitä fantasiaotuksia ja joitain joukkoon eksyneitä pikkueläimiä. Näitä löytyy printeistä, postikorteista, tarroista ja pinsseistä nyt muutamia mainitakseni.

25. Koko viikonloppu

Maron

Heippa, Maron tässä! Olen tänäkin vuonna tulossa Traconin taidekujalle ja luvassa on täysin uusi valikoima printtejä! Otan tilaustöitä vastaan paikan päällä ja minuun voi olla yhteyksissä ennen tapahtumaakin, vaikka Instan kautta. Tervetuloa pöydälleni selailemaan ja juttelemaan!

26. Koko viikonloppu

Ryhmä Rämä

Kolme pitkän ajan ystävystä, jotka rakastavat sarjakuvien tekemistä ja lukemista. Koplaan kuuluu kaksi pinkkipäistä graafikko-opiskelijaa, sekä yksi rakastettava idiootti. Jokainen luo taidetta omalla uniikilla tyylillään, usein samoja aiheita jakaen. Pöytään tuomme tarjolle printtejä niin originaaleista ideoista fan arttiin, tarroja, pinssejä sekä esimerkiksi zinejä. Kuva-aiheet vaihtelevat niin cooleista demonipojista söpöihin taikatyttöihin ja siitä edelleen yliluonnollisiin kissoihin, joten tarjonnasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin mieleistä.

27. Koko viikonloppu

Ered

Hei! Piirrän Riverbound-nettisarjakuvaa ja kanoja. Löydät pöydältäni printtejä, kortteja, zinejä ja tarroja.

27. Koko viikonloppu

Maaria

Moro! Myyn taideprinttejä, omakustannelehtiä sekä Phantomland-nettisarjikseen liittyvää sälää.

28. Koko viikonloppu

Kisuette

Pöydänpuoliskoltani löytyy karmaisevaa ja söpöä taidetta yhdessä ja erikseen. Värikkäät kissani ja okkultistiset otukseni seikkailevat mm. printeissä, charmeissa, koruissa, pinsseissä, tarroissa ja magneeteissa. Jokunen Nintendo-hahmokin saattaa olla mukana kärsimässä. Nähdään kujalla!

28. Koko viikonloppu

Kristmarian

Tarjonnastani löytyy synkeän suloista taidetta eläinrakkaille ihmisille. Myyn tarroja, pinssejä, koruja, charmeja, sekä erikokoisia printtejä enimmäkseen original-taiteesta, mutta mukaan mahtuu myös fanitaidetta mm. Hopeanuolesta ja Pokemonista!

29. Koko viikonloppu

Eeva Nikunen

Myyn taidekujalla alkuperäistä fantasiataidetta, printtejä, postikortteja ja kirjoja.

30. Koko viikonloppu

Eli & Viv

We're Eli and Viv, a comic artist/illustrator duo located in Vienna, Austria and currently working on the comic Heart of Gold. We'll be selling the hardcover book of Heart of Gold Act I, original prints, zines and merchandise.

31. Koko viikonloppu

Si3art

Hello! Your friendly estonian neighbor and a smol watercolor artist here to bring you illustration prints, stickers, charms and badges. Welcome to come say hi and take a look~

32. Koko viikonloppu

Astermorn

Hello! I'm Marinda, an illustrator & concept artist from the Netherlands. I sell a range of products like posters, buttons and charms, of both original works and fanart. For original works, my inspiration mostly comes from mythology and astrology. For fanart, I love me some Marvel! If any of that interests you, please stop by my table at Tracon. Looking forward to meeting you!

33. Koko viikonloppu

J_amatus

Hey, I'm Jamie, your favorite cat-eared artist from Lithuania! At my table you can find all sorts of prints and stickers ranging from video games to anime to K-Pop! I'll also be offering commissions drawn using my very own paws. I can't wait to see you there, please stop by and say hello!

35. Koko viikonloppu

Mind Of Wind

Hi! I make illustrations out of my own oni characters, cute animals and Overwatch characters! You can find stickers, pins, art prints and tote bags from my table! Come say hi and if you like - watch me draw :)

36. Koko viikonloppu

Sunako

Hei! Olen Ruotsissa asuva taiteilija, striimaaja ja animen suurfani. Pöydältäni löydät lähinnä anime- aiheisia printtejä koossa A3 ja A4. Tervetuloa!

37. Koko viikonloppu

Laisanen

Olen hahmosuunnittelija ja kuvakäsikirjoittaja Helsingistä. Olen työskennellyt vaihtelevasti mobiilipelien ja animaation parissa vuodesta 2012. Myyn postikortteja, joiden aihe vaihtelee tavallisista eläimistä erikoisiin otuksiin. Hanki lahjaksi ystävälle tai omalle työpöydälle koristeeksi!

38. Koko viikonloppu

Mustekukka

Myynnissä kaikenlaisia peristeisellä tsumami zaiku -tekniikalla valmistetuista kukista tehtyjä koruja ja koristeita. Pöydältä löytyy myös polymeerimassasta tehtyjä pinssejä sekä muuta originaalitaidetta.

41. Koko viikonloppu

GeistVIRUS

Kaakkoissuomalainen graafikon puolikas saapuu jälleen Traconiin! Pöydältäni löytyy sekä originaaliarttia että fanarttia mm. taideprinttien, tarrojen, rintamerkkien ja uutuutena nyt myös magneettien muodossa! Fanartin puolella seikkailee hahmoja mm. Spyro the Dragonista, Kingdom Heartsista, Õkamista ja Gravity Fallsista. Originaaliartissa tutkaillaan puolestaan mystistä unimaailmaa, josta ei avaruus-, okkultisti-, hukka- ja kallo aiheet lopu. Tervetuloa mystiikkaa ihmettelemään ja ihastelemaan!

41. Koko viikonloppu

Noitaneito

Heip! Olen graafisen suunnittelun opiskelija Suomen kaakosta. Pöydältäni löytyy niin fanarttia pelisarjoista, kuin originaalitaidettakin printtien, tarrojen sekä pinssien muodossa. Tervetuloa tutustumaan!

42. Koko viikonloppu

Airi Kervinen ja Touko Ahokas

Taiteilijakaksikko Espoon pöpeliköistä! Pöydältämme löytyy printtejä, pinssejä ja charmeja aina peleistä animeihin ja originaaleihin. Teemme molemmat paikan päällä myös tilaustöitä jotain uniikkia haikaileville. Tervetuloa katselemaan, juttelemaan ja tietenkin ostelemaan!

44. Koko viikonloppu

Jeniak

Olen kouvolalainen graafisen suunnittelun opiskelija ja töideni innoittajia ovat ensisijaisesti luonto ja eläimet. Teema toistuu myös tuotevalikoimassani, johon mahtuu originaalitaiteen lisäksi myös hieman nostalgiahenkistä fan arttia. Tarjolla muun muassa printtejä, pinssejä, tarroja ja kaulanauhoja. Tervetuloa!

44. Koko viikonloppu

ToKtopus

Hello! Olen ToKtopus, tai lyhyesti TK, ja olen graafisen suunnittelun opiskelija. Tuotevalikoimastani löytyy erilaisia pinssejä, tarroja ja printtejä! Originaalitaiteen lisäksi pöydältäni löytää esimerkiksi nostalgista fanarttia animeista ja muista fandomeista, sekä D&D ja Critical Role -aiheisia tuotteita.

45. Koko viikonloppu

AinoHana

Aino tässä! Minulta löytyy värikästä fan arttia Fire Emblem, Final Fantasy sekä muista peleistä sekä animeista. Charmeja, postikortteja sekä printtejä tarroja unohtamatta! Teen myös paikanpäällä pienimuotoisesti tilaustöitä. Tervetuloa ja toivottavasti näemme Traconissa!

45. Koko viikonloppu

Perynne

Hei kaikille! Pöydältäni löytyy kauhu-teemaisia kuvia erilaisissa tuotteissa: mm. emalipinssejä, charmeja sekä printtejä, joiden pääaiheet ovat Japanilaiset yokait ja Lovecraftiaaniset otukset. Sekaan on eksynyt muutama fanarttikin. Otan myös vastaan tilaustöitä paikan päällä.

Säätöyhteisö B2 ryConikuvat.fi