AMV

Traconissa järjestetään jo perinteeksi muodostunut animemusiikkivideo- eli AMV-kilpailu. Tässä finaaliesityksessä nähdään palkintosijoista taistelemassa tuomareiden esikarsinnan läpäisseet videot.

Traconin AMV-kilpailu on vuosien saatossa muovautunut kovatasoiseksi AMV-kilpailuksi, johon saapuu vuosittain lähemmäs 80 kilpailuvideota. Perinteisesti Traconin kilpailu on tämän johdosta suuntautunut kokeneemmille editoijille, mutta yrittänyttä ei laiteta, sillä kilpailussa on tiedetty pärjäävän myös täysin uusien nimien. 

Tämän vuoden AMV-kilpailussa palkitaan pääpalkinnon lisäksi tuomareiden suosikit eri kategorioissa, sekä erikoispalkintoina AMV-vastaavan suosikki, yleisön suosikki ja AMV.fi:n vuoden 2019 teemapalkinto Paras instrumentaali.

Vuoden 2019 erikoisuutena päästään jännittämään myös AMV-sankarin paluu -kilpailussa, johon etsitään videoita jo aiemmin kilpailleiden töiden joukosta. Ilmoita mukaan tekemäsi AMV, joka on aikavälillä 2010-2018 päässyt jossain suomalaisessa AMV-kilpailussa finaaliin, kuitenkaan sijoittumatta tai saamatta kunniamainintoja. Arkistot kouraan ja lempilasta etsimään!

AMV-kilpailut järjestetään yhteistyössä AMV.fi kanssa.

 

AMV-kilpailun säännöt ja ilmoittautumisohjeet - kilpailun ilmoittautuminen on auki 20.4.-4.8.2019
 

AMV-sankarin paluu -kilpailun säännöt ja ilmoittautumisohjeet - kilpailun ilmoittautuminen on auki 10.6.-30.6.2019 

Conikuvat.fiSäätöyhteisö B2 ry