Jatkuva ohjelma

Kuvaaja: Roosa Juvonen
Kuvaaja: Roosa Juvonen

 

Ohjelmakartastamme löytyvän saliohjelman ja pelipöytien lisäksi Traconissa on paljon avoimia ohjelmapisteitä, joilla on ohjelmaa koko tapahtuman ajan. Tutustu jatkuvaan ohjelmaamme alla.

 

Animekaraoke

Aaria La klo 10:00-23:00 ja Su klo 10:00-17:00

Tule laulamaan anime-, j-pop- ja k-pop -biisejä yksin tai yhdessä kaverien kanssa. Löydät lisätietoja animekaraokesta sekä biisilistat nettisivuiltamme ja Aariasta löytyvistä kansioista.

 

Boffauspiste

Sorsapuistossa. La 12-20 ja Su 11-17.

Boffaus eli pehmomiekkailu kentällä pääset herättämään sisäisen soturisi henkiin taistelemalla pehmustetuin asein. Taistella voi joko isommassa ryhmätaistelussa tai kaksintaisteluissa ystävän kanssa. Osallistujan on myös mahdollista ampua bofferinuolilla maaliin tai rakentaa oma miekka bofferipajassa. Bofferipaja on auki Lauantaina kello 12-19 ja Sunnuntaina kello 11-16

Osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta ja paikalla on runsaasti lainaboffereita.  Lisätietoa lajista: https://www.sotahuuto.fi/pages/boffaus.html

 

Hengailuhuone

Opus 3

Pyörryttääkö väenpaljous? Oletko juossut mahtavan coniohjelman perässä koko päivän? Hengailuhuoneeseen voit tulla hetkellisesti pakenemaan muun conin hälinää ja rentoutua vaikkapa säkkituolissa lojuen taikka konsolipelejä pelaillen.

 

Lautapelit

Kahvila Majakka

Traconin lautapelialueella voit viettää aikaa pelaten erilaisia lautapelejä tai mahjongia. Lue lisää lautapelisivultamme.

 

Pokémon Salihaaste

Koko conin ajan

Pokémon Salihaasteessa otellaan salipäälliköitä vastaan 3DS-pelikonsolin Pokémon Sun/Moon ja Ultra Sun/Ultra Moon -peleissä koko Tracon-viikonlopun ajan. Kunkin päällikön voittamisesta saa salimerkkipinssin. Voit osallistua ohjelmaan koko conin ajan ja käyttää salimerkkien keräämiseen niin paljon aikaa kuin itse haluat. Tietyn määrän merkkejä kerättyäsi saat nimesi Hall of Fameen sekä voit ottaa osaa Championturnaukseen! Nappaa siis salipassi merkeillesi ohjelmapöydältämme ja matkasi mestaruutta kohti alkaa! Voit haastaa saleja sekä Easy että Hard tasolla.

Salihaasteen salipäälliköt päivystävät conin ajan Talvipuutarhassa Tampere-talon ensimmäisessä kerroksessa. Salihaasteen Championturnaus pelataan Sonaatti 2:sa sunnuntaina klo 13:00 – 16:00. Lue Salihaasteen säännöt ja ohjeet Salihaasteen sivulta: https://2019.tracon.fi/ohjelma/pokemon-salihaaste

 

Rytmipelipiste:

Duettojen lämpiö

Rytmipelipiste löytyy 2. kerroksen aulasta Duetto-salien edustalta, la 10-23 ja su 10-18.

Rytmipelipisteellä tarjolla monenlaisia erilaisia tanssi- ja rytmipelejä.

 

Turvasatama

3. kerros pääoven pääty, La klo 10:00–20:00 ja Su klo 10:00–15:00

Nörttitytöt

Nörttitytöt ry:n Turvasatama on tarkoitettu matalan kynnyksen tutustumispaikaksi ensisijaisesti ensikertalaisille, mutta myös kokeneemmat conikonkarit ovat tervetulleita. Turvasatama on kaikille niille, jotka saattavat tarvita conikaveria, suunnistusapua tapahtuma-alueella tai muuta apua viikonlopun aikana. Satamatyöntekijät toimivat auttajina ja opastajina kävijöille ja tarvittaessa lähtevät vaikka ohjelmaan mukaan, jos et uskalla itse mennä yksin. Satamaan voi tulla myös lepuuttamaan jalkojaan, pelailemaan pelejä tai vain hengaamaan vapaasti. Se on pieni keidas keskellä conivilinää, turvallinen ja lempeä tila uuvahtaneelle tai pientä jutteluhetkeä kaipaavalle.

Ratkesiko puvusta sauma? Tippuiko sarvi irti? Ei hätää! Turvasatamasta löydät Cosplay-ensiapupisteen.

Säätöyhteisö B2 ryConikuvat.fi