Taidekuja

Traconin taidekujalla kuvataiteen ja kädentaitojen harrastajat esittelevät ja myyvät töitään. Kujalta voit löytää fanitaidetta ja originaaleja taidonnäytteitä useilta eri taitelijoilta tapahtumaviikonloppuna. Pöydät sijaitsevat Tampere-talon kolmannessa kerroksessa. Huomioithan, että useimmat myyjät voivat ottaa vastaan vain käteistä.

Taidekuja avautuu yleisölle lauantaina ja sunnuntaina klo 10.00 alkaen.

 

Tiedoksi taidekujalle hakeville: hakuaika on ohi - kiitos hakijoille!

Taidekujaa koskevat kysymykset ja yhteydenotot voi lähettää osoitteeseen: taidekuja [at] tracon.fi

 

Liitteet

Taidekujakartta

Julkaisemme esittelyt kujalaisista lähempänä tapahtumaa.

Pöytä koko 80 numerot: 1-4, 25-32 ja 41-45

Pöytä koko 75 numerot: 14-24 ja 33-40

Pöytä koko 50 numerot: 5-13

 

Suodata taiteilijoita: Kaikki Lauantai Sunnuntai

Pöytä Päivä Kuva Nimi ja kuvaus
1. Lauantai, sunnuntai

Myrntai

Hei, olen Myrntai, Tampereelle pesiytynyt kuvittaja ja sarjistyyppi. Seuranani on lauma pöllöjä, kissoja, otuksia ja muutama henki. Teemat pyörivät fantasian ja kummien juttuen ympärillä, välillä seikkaillaan hieman scifinkin puolella. Valikoimistani löytyy aikamoinen läjä erilaisia tarroja, postikortteja, kirjanmerkkejä, printtejä, sarjiksia, avaimenperiä ja washiteippiä. Olen tykästynyt niin perinteiseen musteeseen kuin värikkääseen menoon digitaalisesti.

2. Lauantai, sunnuntai

Shinon

Olen tamperelainen taitelija, ja teokseni ovat pääasiassa eläin-, fantasia- ja luontoteemaisia. Teen monipuolisesti niin fanitaidetta (videopelit, esim. Pokemon) kuin omaakin tuotantoa, jossa tällä hetkellä on vahvasti esillä avaruusteema. Tekniikkani vaihtelee digitaalisesta traditionaaliin, mutta enimmäkseen työskentelen vesiväreillä ja musteilla.
Pöydältäni löydät monenlaisia printtejä ja julisteita, postikortteja ja kirjanmerkkejä, omakustanteisia taidekirjoja kuten realistisia Pokemon-kuvituksiani sekä originaaleja vesivärimaalauksia.

3. Lauantai, sunnuntai

Koskimangusti & Sohjoo

Pöydältämme löytyy fantasia ja eläinaiheisia printtejä, tarroja, kortteja, pinssejäja magneetteja. Sarjakuvista löytyy Punahilkka-sadun hieman erilailla kertova omakustannesarjakuva, koira-aiheinen zine sekä matkakertomus Koreasta. Printeissä ja tarroissa on fanarttia mm. Hopenuoli-animeista , Morrowind sekä Last Guardian-videopeleistä. Taiteilijanimillä meidät löytää Instagramista ja Koskimangustin myös Tumblrista.

4. Lauantai, sunnuntai

Auraboo

Työvälineeni ovat pääasiassa vesivärit ja sivellintussi, ja töissäni on sekä suloisia pastellivärejä että synkempiä kauhuteemaisia kuvituksia, omista hahmoista fanitaiteeseen. Myyn sarjakuviani ja valikoimasta löytyy tänä vuonna mm. lehdet Positively Queer 1 & 2, LGBT-taidekirjat Darlings 1 & 2, sekä upouusi romanttinen lyhäri Diva ja kokoelma lyhyitä Amnesia TDD-strippisarjiksia. Myyn myös printtejä, kortteja, charmeja sekä tarroja.

4. Lauantai, sunnuntai

Sadyna

Moikka, Sadyna täällä! Työskentelen pääasiassa digitaalisesti ja tuotteissani näkyy niin fanitaidetta kuin originaalijuttuja, mm. monsteri- ja demonityttöjä, fandomien puolelta puolestaan löytyy Steven Universe ja erilaiset Bulbasaurit. Valikoimassani on mukinalusia, charmeja, tarroja, printtejä sekä taidekirjoja.

5. Lauantai, sunnuntai

Reshi

Olen Tampereella asustava digital artist, minut tunnetaan nimellä Reshi! Valikoimastani löytyy kaikenlaista söpöä, kimaltavaa ja värikästä fanarttia sekä jonkin verran originaalitaidetta. Myynnissä on pinssejä, tarroja, charmeja, printtejä ja vähän kaikkea muutakin pientä kivaa.

6. Lauantai, sunnuntai

Helmi

Olen täällä Tampereella asusteleva digitaalisen taiteen harrastaja jonka taiteellisiin kiinnostuksiin kuuluvat lähinnä eläimet ja monenlaiset monsterit. Pöydän puolikkaaltani löydät juurikin näitä aiheita avaimenperinä, kangasmerkkeinä, tarroina ja monen kokoisina printteinä. Tuotteet ovat lähinnä omiin aiheisiin perustuvia, mutta löytyy seasta pari elokuvista/ peleistä tuttuakin naamaa, mm. Kaijut, Okami ja Spyro. Tunnelma ja värimaailma töissäni vaihtelee laidasta laitaan joten tulkaahan tarkastamaan valikoimaa ja katsomaan jos vaikka löydätte jotain mikä kolahtaa!

6. Lauantai, sunnuntai

iip

Olen pelialan opiskelija ja kaikensorttisia käsitöitä askarteleva piipertäjä Tampereelta. Löydät valikoimastani erityisesti traditionaalisella medialla tehtyjä uniikkeja töitä joista on teetetty muun muassa charmeja, magneetteja, vinyylitarroja ja tarra-arkkeja. Jos samaistut elämän kriisejä läpikäyviin lintuihin, laamat ovat lähellä sydäntäsi tai sinulla ei voi koskaan olla liikaa queer-teemaisia tarroja tule moikkaamaan!

7. Lauantai, sunnuntai

Anni K.

Olen Tamperelainen sarjakuvapiirtäjä. Taidekujalla esittelen nettisarjiksiani Transfusionsia ja The Witch Dooria, minkä lisäksi tarjolla on sarjakuvazinejä, printtejä, kortteja, tarroja ja muuta pientä. Originaaliaiheiden lisäksi fanarttia mm. My Hero Academiasta, Mob Psycho 100:sta ja Marvel-sankareista.

8. Lauantai, sunnuntai

Broci

Pöydältä löytyy tummanpuhuvaa, kauhusta ja unista inspiroitunutta fantasiataidetta. Printtejä, washi-teippejä, taidelehtiä, sarjakuvia sekä paljon muuta pientä jännittävää.

9. Lauantai, sunnuntai

Niina Eveliina Salmelin

Niina Eveliina on taiteilija, joka erikoistuu sarjakuviin ja animaatioiden parissa hääräämiseen.
Pöydältä löytyy sarjakuvaa, taidetta, tarroja muita mönkiäisiä!

9. Lauantai, sunnuntai

Tiia Salmelin

Olen sarjakuvataiteilija ja kuvittaja Turusta, jonka pöydältä löydät Kuolleet puutarhat -nettisarjakuvaani liittyvää taidetta, esimerkiksi printtejä ja originaaleja. Myyntiin tulee myös erä Kuolleet puutarhat: Gijonin aamunkoi sarjakuva-albumia. Tulkaa sanomaan hei!

10. Lauantai, sunnuntai

Leo

Mut tunnetaan Broken roots -nimisen nettisarjakuvan tekijänä. Teen myös paljon fanitaidetta, figuureja, muraaleja ja originaalitöitä. Traconissa tulen myymään yami kawaii/alternative/pastel goth -tyylisiä asusteita, figuureja ja avaimenperiä, sekä originaali- ja fanart-printtejä.

11. Lauantai

Carla

Myyn printtejä, enamel-pinssejä, charmeja ja tarroja! sisältönä fanartti ja originaali.

11. Sunnuntai

qpeura

Hei! Tässä Rovaniemellä asuva graafisen suunnittelun opiskelija. Kujapöydältäni löytyy paljon printtejä, tarroja sekä charmeja sekä fanartin että originaalin taiteen muodossa, sarjoista edustettuina ovat esimerkiksi Jojo, Kingdom hearts, Fire emblem ja Overwatch! Tarjoan myös kiinnostuneille tilaustöitä. Tervetuloa poikkeamaan pöydälleni!

12. Lauantai

Gatorguts

Hey there! I'm Gatorguts. I'm a jack-of-all-trades American artist who now lives in the beautiful forests of Finland! I dabble in all kinds of medias so at my table you'll find lots of lovely different items such as stickers, keychains, and other small trinkets, a fine selection of furry cosplay handpaw parts, small squishy pillow plush, and more. Hope to see you there!

12. Sunnuntai

Meril Emil

Hei hoi! Olen taideharrastaja täältä Tampereelta ja kaikenlaiset hirviöt, otukset ja mösöt ovat sydäntäni lähellä. Keskityn digitaaliseen maalaamiseen ja leikin mielelläni väreillä ja muodoilla. Pöytäni aihetarjonta on noin 50/50 fanitaidetta/originaalituotantoa, perinteisten paperiprinttien lisäksi tarjoan myös mm. charmeja ja jääkaappimagneetteja.

13. Sunnuntai

Impalae

Pöydältäni löytyy erilaisia julisteita, postikortteja ja tänä vuonna panostan erityisesti laadukkaisiin vinyylitarroihin. Taiteilijana lempiaiheitani ovat pään sisäiset tuotokseni luontoteemalla, mutta myös Overwatchia voi löytää pöydän tuotteista.

13. Lauantai

Neotheta

Hei, olen Neo! Piirrän täyspäiväisesti turritaidetta ja myyn kujalla erilaisia printtejä: Tyynyliinoja, t-paitoja, charmeja ja sun muuta. Tule kurkkaamaan!

14. Lauantai, sunnuntai

Lissarts

Hei vaan! Tällä pöydälllä istuu Vantaalainen geneetikko, joka töhertelee sekä originaali, että fanitaidetta sekalaisessa muodossa. Piipahdathan juttelemaan ja ihmettelemään!

15. Lauantai, sunnuntai

Sysirauta

Fantasiamaailmojen rakentaja, otusten luoja ja intensiivisten värien ylikäyttäjä. Omaan taiderepertuaariin kuuluu lähinnä värikkäitä fantasiaotuksia ja joitain joukkoon eksyneitä pikkueläimiä. Näitä löytyy printeistä, postikorteista, tarroista ja pinsseistä nyt muutamia mainitakseni.

16. Lauantai

Riikkiskiikkis

Pöydältäni tulet löytämään yksinkertaisuutta, värikkyyttä ja suloisia otuksia originaalin, sekä fanartin muodossa! Töitäni voit ostaa mm. printteinä, pinsseinä, korviksina sekä tarroina!

16. Sunnuntai

Tikattu

Opiskelija, digitaiteilija ja omituisten otusten ystävä. Fantasia, kauhu ja post-apokalypsi -teemaiset tarinat ovat lähellä sydäntä, ja se näkyy taiteessani. Valikoimasta löytyy tasaisesti niin fanitaidetta kuin originaaleja töitä tarrojen, postikorttien ja printtien muodossa. Paikan päällä mahdollisuus myös tilaustöihin. Saa tulla moikkaamaan!

17. Lauantai

Kippycube

Hei! Olen järvenpääläinen realistisiin eläimiin, etenkin kettuihin erikoistunut digitaiteilija. Pöydästäni tulet löytämään eläinaiheisia printtejä, kortteja, kirjanmerkkejä, tarroja ja pienen määrän fanarttiakin. Tervetuloa!

17. Sunnuntai

Scrubster

Moi! Olen aloitteleva taidekujalainen ja harrastusmielellä piirtelevä opiskelija Turun saaristosta. Pöydältäni löytyy sekalaisesti fanitaidetta ja originaalia tuotosta eri muodoissa, mm. printtejä, tarroja, charmeja ja muuta.

18. Lauantai

Banda

Pohjois-Karjalasta kotoisin oleva medianomi opiskelija sekä töhertelijä, jonka tuotteista löytyy aiheeltaan vähän kaikenlaista sen hetkisestä kiinnostuksen kohteesta riippuen aina animesta länsimaisiin sarjoihin, elokuviin, podcasteihin ja jopa tubettajiin ja näistä aiheista löytyy mm. printtejä, kortteja, kirjanmerkkejä ja tarroja. Tule ihmeessä moikkaamaan!

18. Sunnuntai

bocchi

Pöydällä tulee olemaan myynnissä tarroja ja akryylicharmeja mm. animesta ja japanilaisista peleistä, sekä printtejä originaaleilla hahmoilla. Tervetuloa katsomaan ja juttelemaan!

18. Lauantai

Mekuvi

Moikka! Olen Pohjois-Karjalasta kotoisin oleva graafinen suunnittelija ja sen homman ohessa opiskelen myös pelisuunnittelua Kouvolassa. Pöydältä löytyy fanitaidetta eri peleistä ja sarjoista sekä myös originaalia taidetta mm. erikokoisten printtien, tarrojen ja lasinalusten muodossa.

19. Sunnuntai

Pakastinprinssi

Heissundei! Olen Turussa majaileva huvikseen piirtelijä, joka piirtelee vähän kaikenlaista. Pöydältä löytyy tällä hetkellä printtejä, tarroja ja pari charmia. Otan vastaan myös tilaustöitä. Tervetuloa vilkaisemaan!

19. Lauantai

Pauhami

Kuvitusteni aiheet saavat inspiraationsa keskiaikafantasiasta, sydäntäni lähellä ovat prinsessat, ritarit ja lohikäärmeet. Piirrän mielelläni maailmoja, joissa seikkailijat ja kaiken maailman möröt elävät yhteisymmärryksessä. Pöydästäni löytyy printtejä, postikortteja, tarroja ja muita kuvituksiini pohjautuvia tuotteita.

20. Lauantai

Aivomata

Piirrän paljon commission töitä ja vapaa-ajalla silloin tällöin fan arttia eri sarjoista ja peleistä. Taidekujapöydältä saa tarroja sekä printtejä

20. Sunnuntai

Valehiisi

Ehtootapäivää! Olen uunituore media-alan opiskelija ja alunperin ryömin esiin Etelä-Suomen perämetsistä Salosta! Minua inspiroivat eritoten fantasia, eläimet, mystiset muinaisuskot ja kansantarut, sekä myös videopelit kuten Overwatch. Pöydältäni tulet löytämään hieman kaikkea originaaleista teoksista fanitaiteeseen, printeistä pinsseihin ja kangaskasseista kauniisiin koruihin, joissa erikoisuutenani käytän muun muassa luita ja muuta makaaberia. Tervetuloa tutustumaan!

20. Lauantai

vvisti

Piirrän paljon fanitaidetta eri anime- ja pelisarjoista ja pöydältäni löytyy printtejä, tarroja, charmeja sekä kangaskasseja. Tervetuloa!

21. Sunnuntai

Middlehouse

Middlehouse on taiteilija ja striimaaja Tampereelta. Taiteessa on
pastellin sävyjä ja kuvituksia jotka kertovat tarinan. Pöydältä löytää
taideprinttejä, avaimenperiä, tarroja sekä omakustanteisia kirjoja.
Printeissä tapaa sekä originaalia taidetta, että fanitaidetta. Paikan
päältä voi myös pyytää pieniä tussitöitä.

21. Lauantai

Silis

Olen juuri valmistunut pelisuunnittelija, joka nyt palaa pitkän tauon jälkeen taidekujalle. Valikoimaani kuuluu sekä alkuperäistä tuotantoa että fanarttia mm. Overwatchista, Pokémonista ja JoJosta. Pöydältä tulee löytymään ainakin printtejä, tarroja ja toivonmukaan myös charmeja ja pinssejä. Teen myös tilaustöitä paikan päällä!

22. Lauantai

Fisukenka

Morjens! Olen digitaalinen taiteilija ja pelisuunnittelun opiskelija Kouvolasta. Pöydältäni tulee löytymään originaaliprinttejä sekä fanitaidetta peleistä ja sarjoista (R6S, Overwatch, MGS). Tuotteeni kattavat kaiken suurista julisteista pieniin avaimenperiin. Tyylini vaihtelee synkistä maalauksista aina suloisiin chibi-hahmoihin, joten jokainen voi löytää jotain ;D

22. Sunnuntai

Kevin Kupari

Tuotteista löytyy fanitaidetta ja originaaleja esim. printtien, tarrojen ja pinssin muodossa.
On sekä maskuliinista mieskauneutta, että synkkää ja alternative henkistä!

23. Lauantai

Akkaleena

Pöydältäni löytyy aiheita niin historiasta ja mytologiasta kuin myös fanarttia eri sarjoista mm. Yuri on Ice!!!, Shingeki no Kyojin. Tarjolla on niin printtejä, zinejä, pinssejä kuin tarroja. Minut löytää taiteilijanimellä tumblerista, instagramista ja twitteristä. Tervetuloa moikkamaan!

23. Sunnuntai

Sefie

Digitaalista taidetta rouhealla otteella. Itseoppinut harrastajataiteilija. Scifistä ja videopeleistä fanitaidetta, aiheina mm. Star Trek, Dragon Age ja Journey. Taidettani löytyy printteinä, postikortteina, tarroina ja jopa magneetteina. Tule vilkaisemaan!

24. Lauantai

Kuura

Hei olen Kuura, biologian opiskelija Joensuusta. Taiteessani näkyy kiinnostukseni luontoa ja etenkin lintuja kohtaan. Tuon mukanani paljon puluaiheisia tuotteita kuten pride tarroja ja pieniä figuureja. Tervetuloa tutkimaan pöytämme antimia tai ihan vain moikkaamaan!

24. Sunnuntai

Sardiini

Pöydältäni tulee löytymään mm. charmeja, printtejä ja kortteja sekä paljon erilaisia tarroja! Tuotteissa seikkailee tuttuja kasvoja niin Pokémonista, Kingdom Heartsista kuin Final Fantasy VII:sta sekä monen monesta muusta sarjasta, mutta mukaan mahtuu myös taiteilijan omia hahmoja. Tervetuloa tsekkaamaan pöydän antimia!

24. Lauantai

Vekkulipoika

Heippa! Tämän pöydänpuolikkaan takana lymyilee bilsanopiskelija ja harrastajapiirtäjä Joensuusta. Täältä pesee fantasialla ja metsänhengillä maustettua, suureksi osaksi peliaiheista fanitaidetta mm. Overwatchista, Dragon Agesta ja The Arcanasta sekä pikkuisen eläinaiheista originaalisisältöäkin. Tarjolla on printtejä, tarroja, avaimenperiä, teetä ja sympatiaa. (Ilman sitä teetä.) Nähdään kujalla!

25. Lauantai, sunnuntai

Maron

Heippa, Maron tässä! Olen tänäkin vuonna tulossa Traconin taidekujalle ja luvassa on täysin uusi valikoima printtejä! Otan tilaustöitä vastaan paikan päällä ja minuun voi olla yhteyksissä ennen tapahtumaakin, vaikka Instan kautta. Tervetuloa pöydälleni selailemaan ja juttelemaan!

26. Lauantai, sunnuntai

Ryhmä Rämä

Kolme pitkän ajan ystävystä, jotka rakastavat sarjakuvien tekemistä ja lukemista. Koplaan kuuluu kaksi pinkkipäistä graafikko-opiskelijaa, sekä yksi rakastettava idiootti. Jokainen luo taidetta omalla uniikilla tyylillään, usein samoja aiheita jakaen. Pöytään tuomme tarjolle printtejä niin originaaleista ideoista fan arttiin, tarroja, pinssejä sekä esimerkiksi zinejä. Kuva-aiheet vaihtelevat niin cooleista demonipojista söpöihin taikatyttöihin ja siitä edelleen yliluonnollisiin kissoihin, joten tarjonnasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin mieleistä.

27. Lauantai, sunnuntai

Ered

Hei! Piirrän Riverbound-nettisarjakuvaa ja kanoja. Löydät pöydältäni printtejä, kortteja, zinejä ja tarroja.

27. Lauantai, sunnuntai

Maaria

Moro! Myyn taideprinttejä, omakustannelehtiä sekä Phantomland-nettisarjikseen liittyvää sälää.

28. Lauantai, sunnuntai

Kisuette

Pöydänpuoliskoltani löytyy karmaisevaa ja söpöä taidetta yhdessä ja erikseen. Värikkäät kissani ja okkultistiset otukseni seikkailevat mm. printeissä, charmeissa, koruissa, pinsseissä, tarroissa ja magneeteissa. Jokunen Nintendo-hahmokin saattaa olla mukana kärsimässä. Nähdään kujalla!

28. Lauantai, sunnuntai

Kristmarian

Tarjonnastani löytyy synkeän suloista taidetta eläinrakkaille ihmisille. Myyn tarroja, pinssejä, koruja, charmeja, sekä erikokoisia printtejä enimmäkseen original-taiteesta, mutta mukaan mahtuu myös fanitaidetta mm. Hopeanuolesta ja Pokemonista!

29. Lauantai, sunnuntai

Eeva Nikunen

Myyn taidekujalla alkuperäistä fantasiataidetta, printtejä, postikortteja ja kirjoja.

30. Lauantai, sunnuntai

Eli & Viv

We're Eli and Viv, a comic artist/illustrator duo located in Vienna, Austria and currently working on the comic Heart of Gold. We'll be selling the hardcover book of Heart of Gold Act I, original prints, zines and merchandise.

31. Lauantai, sunnuntai

Si3art

Hello! Your friendly estonian neighbor and a smol watercolor artist here to bring you illustration prints, stickers, charms and badges. Welcome to come say hi and take a look~

32. Lauantai, sunnuntai

Astermorn

Hello! I'm Marinda, an illustrator & concept artist from the Netherlands. I sell a range of products like posters, buttons and charms, of both original works and fanart. For original works, my inspiration mostly comes from mythology and astrology. For fanart, I love me some Marvel! If any of that interests you, please stop by my table at Tracon. Looking forward to meeting you!

33. Lauantai, sunnuntai

J_amatus

Hey, I'm Jamie, your favorite cat-eared artist from Lithuania! At my table you can find all sorts of prints and stickers ranging from video games to anime to K-Pop! I'll also be offering commissions drawn using my very own paws. I can't wait to see you there, please stop by and say hello!

34. Lauantai

melithescary

Hey! I'm a multimedia artist currently couch surfing around Finland. I love drawing nostalgia inducing stuff, fashion and badass girls. I'll be selling prints, stickers and maybe some other little surprises of some good old 90s anime and personal work.

34. Sunnuntai

Nobu

Hei! Pöydänpuolikkaastani tulet löytämään niin originaalia arttia groteskein häivähdyksin kuin pelipainoitteista fanarttiakin erimerkiksi Monster Hunterista, Final Fantasy XIV’stä ja Nier Automatasta. Kaikkea pientä kivaa löytyy aina printeistä charmeihin ja tarroihin, joten tule ihmeessä vilkaisemaan jos jotain mielenkiintoista löytyy!

34. Sunnuntai

Tuuni

Hei! Olen pehmeistä väreistä ja kirkkaista valoista pitävä taiteilija Helsingistä. Pöydänpuoliskoltani löytyy jos jonkinlaista taidetta animesta ja peleistä k-poppiin ja länsimaalaisiin sarjoihin mm. akryylicharmien, printtien, tarrojen, pinssien ja kirjanmerkkien muodossa. Tervetuloa tutustumaan!

35. Lauantai, sunnuntai

Mind Of Wind

Hi! I make illustrations out of my own oni characters, cute animals and Overwatch characters! You can find stickers, pins, art prints and tote bags from my table! Come say hi and if you like - watch me draw :)

36. Lauantai, sunnuntai

Sunako

Hei! Olen Ruotsissa asuva taiteilija, striimaaja ja animen suurfani. Pöydältäni löydät lähinnä anime- aiheisia printtejä koossa A3 ja A4. Tervetuloa!

37. Lauantai, sunnuntai

Laisanen

Olen hahmosuunnittelija ja kuvakäsikirjoittaja Helsingistä. Olen työskennellyt vaihtelevasti mobiilipelien ja animaation parissa vuodesta 2012. Myyn postikortteja, joiden aihe vaihtelee tavallisista eläimistä erikoisiin otuksiin. Hanki lahjaksi ystävälle tai omalle työpöydälle koristeeksi!

38. Lauantai, sunnuntai

Mustekukka

Myynnissä kaikenlaisia peristeisellä tsumami zaiku -tekniikalla valmistetuista kukista tehtyjä koruja ja koristeita. Pöydältä löytyy myös polymeerimassasta tehtyjä pinssejä sekä muuta originaalitaidetta.

39. Sunnuntai

II-K

Olen digitaalisen taiteen harrastaja täältä Tampereelta sekä ensikertalainen taidekujilla. Pöydältäni tulee löytymään printtejä originaalitaiteestani sekä fanipuolelta mm. Bloodbornesta ja Sekirosta. Tuotoksissani tykkään leikkiä tunnelman kanssa eri värimaailmojen ja valotuksen kautta. Tule moikkaamaan!

39. Lauantai

Nuuhku

Myyn taidekujalla printtejä, grafiikan vedoksia, tarroja ja zinejä. Originaaliaiheiden lisäksi fanitaidetta, lähteinä mm. Final Fantasy XV, Jojo's Bizarre Adventure sekä Kingdom Hearts. Teen myös tilaustöitä paikan päällä. Tervetuloa!

40. Sunnuntai

BON

Teen pehmeää taidetta aiheinani originaalien lisäksi mm. One Piece ja Final Fantasy XIV. Pöydältä löytyy tarraa ja printtiä moneen makuun, tulkaa vapaasti moikkaamaan!

40. Sunnuntai

Charleyse

Hei! Olen taiteilija joka tekee tilaustöiden lomassa myös fan arttia.
Pöydältäni tulee löytämään originaalitaidetta, D&D:tä, sekä tv- ja pelisarjoista tuttuja hahmoja mm. postikorttien, akryylicharmien ja tarrojen muodossa!
Tulkaa vilkaisemaan, söpöys kutsuu! Tarjoan myös nopeita vesiväritöitä tilauksesta paikan päällä.

40. Lauantai

Mae Vaan & Kauhukoppelo

Myymme printtejä, sarjakuvia, postikortteja, pinssejä ja tarroja joka lähtöön!
Pöydältämme löydät niin Kauhukoppelon Steven Universe ja Yakuza-pelisarjan fanartia kuin
Maen fantasiateemaista originaalitaidetta ja Kuoressa-nimistä LGBT-sarjakuvaa.
Kauhukoppelon löydätte tumblrista nimellä "askmajimagoro" ja Maen instagramista nimellä "MusteMae".
Tule kurkkaamaan pöytämme läpi!

41. Lauantai, sunnuntai

GeistVIRUS

Kaakkoissuomalainen graafikon puolikas saapuu jälleen Traconiin! Pöydältäni löytyy sekä originaaliarttia että fanarttia mm. taideprinttien, tarrojen, rintamerkkien ja uutuutena nyt myös magneettien muodossa! Fanartin puolella seikkailee hahmoja mm. Spyro the Dragonista, Kingdom Heartsista, Õkamista ja Gravity Fallsista. Originaaliartissa tutkaillaan puolestaan mystistä unimaailmaa, josta ei avaruus-, okkultisti-, hukka- ja kallo aiheet lopu. Tervetuloa mystiikkaa ihmettelemään ja ihastelemaan!

41. Lauantai, sunnuntai

Noitaneito

Heip! Olen graafisen suunnittelun opiskelija Suomen kaakosta. Pöydältäni löytyy niin fanarttia pelisarjoista, kuin originaalitaidettakin printtien, tarrojen sekä pinssien muodossa. Tervetuloa tutustumaan!

42. Lauantai, sunnuntai

Airi Kervinen ja Touko Ahokas

Taiteilijakaksikko Espoon pöpeliköistä! Pöydältämme löytyy printtejä, pinssejä ja charmeja aina peleistä animeihin ja originaaleihin. Teemme molemmat paikan päällä myös tilaustöitä jotain uniikkia haikaileville. Tervetuloa katselemaan, juttelemaan ja tietenkin ostelemaan!

43. Lauantai

Anayte

Moikka! Rakastan roolipelejä, mustetta ja kultamaalia, ja se näkyy useimmissa töissäni. Traconissa pöydästä löytyy ainakin Feral Gentry -sarjiksen ensimmäistä kolmea osaa ja siihen liittyviä keijuaiheisia printtioheisjuttuja, Raistlin-puuhakirjaa, dnd-zineä, kasveja, hirviöitä, miekkoja, fantasiaa ja paikan päällä tehtäviä tilaustöitä!

43. Sunnuntai

Koomalaama

Oululaisten siilien suojelija Kata saapuu täyttämään taidekujapöytänsä niin pulleilla eläinhahmoilla kuin lukuisilla fandom-tuotteilla! Olitpa kiinnostunut sitten siileistä, Pokemoneista tai Golden Kamuy -urhoista, piipahda pöydän luona!

43. Sunnuntai

Sudenhuuto

Oululainen taiteilija Ana on keskittynyt realistisiin eläinkuvituksiin (erityisesti koiraeläimiin) ja kalloihin. Laajan originaalitaidevalikoiman lisäksi taidekujapöydälle on hiipinyt myös töitä lukuisista fandomeista (esim. Hero Academia, Okami, Love Live...). Perinteisten tarrojen, pinssien, avaimenperien ja printtien lisäksi tarjolla esimerkiksi holokuvioitua washi-teippiä ja avainnauhoja.

44. Lauantai, sunnuntai

Jeniak

Olen kouvolalainen graafisen suunnittelun opiskelija ja töideni innoittajia ovat ensisijaisesti luonto ja eläimet. Teema toistuu myös tuotevalikoimassani, johon mahtuu originaalitaiteen lisäksi myös hieman nostalgiahenkistä fan arttia. Tarjolla muun muassa printtejä, pinssejä, tarroja ja kaulanauhoja. Tervetuloa!

44. Lauantai, sunnuntai

ToKtopus

Hello! Olen ToKtopus, tai lyhyesti TK, ja olen graafisen suunnittelun opiskelija. Tuotevalikoimastani löytyy erilaisia pinssejä, tarroja ja printtejä! Originaalitaiteen lisäksi pöydältäni löytää esimerkiksi nostalgista fanarttia animeista ja muista fandomeista, sekä D&D ja Critical Role -aiheisia tuotteita.

45. Lauantai, sunnuntai

AinoHana

Aino tässä! Minulta löytyy värikästä fan arttia Fire Emblem, Final Fantasy sekä muista peleistä sekä animeista. Charmeja, postikortteja sekä printtejä tarroja unohtamatta! Teen myös paikanpäällä pienimuotoisesti tilaustöitä. Tervetuloa ja toivottavasti näemme Traconissa!

45. Lauantai, sunnuntai

Perynne

Hei kaikille! Pöydältäni löytyy kauhu-teemaisia kuvia erilaisissa tuotteissa: mm. emalipinssejä, charmeja sekä printtejä, joiden pääaiheet ovat Japanilaiset yokait ja Lovecraftiaaniset otukset. Sekaan on eksynyt muutama fanarttikin. Otan myös vastaan tilaustöitä paikan päällä.

Conikuvat.fiSäätöyhteisö B2 ry