Turvallisuus

Järjestyssäännöt

Traconin järjestyssäännöt ovat uudistuneet! Suurimmat muutokset liittyvät isoon saliin, puiston turvallisuuteen ja cosplayproppeihin. 

Suosittelemme kaikkia tapahtumaan osallistuvia silmäilemään säännöt kokonaisuudessaan läpi, jotta voidaan välttyä ikäviltä yllätyksiltä. Muutokset auttavat meitä tarjoamaan kaikille tapahtuman osallistujille mahdollisimman turvallisen ja sujuvan tapahtuman!

Kaikki järjestyssäännöt ovat luettavissa järjestyssääntösivultamme.
 

Järjestyksenvalvonta

Perjantaina tapahtuman järjestystä valvovat Tampere-talon vahtimestarit, ja viikonlopun aikana Traconin omat järjestyksenvalvojat. Yöllä tapahtuman aukioloaikojen ulkopuolella puistoa valvoo vartiointiliike.

Järjestyksenvalvojat puuttuvat sääntöjen vastaiseen toimintaan. Jos havaitset jonkun toiminnallaan aiheuttavan häiriötä tai vaaraa muille, ilmoitathan siitä heti lähimmälle järjestyksenvalvojalle! Heidät tunnistaa kirkkaan keltaisesta tai oranssista "järjestyksenvalvoja"-liivistä, tai Tampere-talon vahtimestarien tapauksessa rinnassa olevasta "Järjestyksenvalvoja" -merkistä. Mikäli järkestyksenvalvojia ei ole heti saatavilla, Traconin infopiste saa heihin tarvittaessa yhteyden.
 

Ensiapu

Tapahtumassa päivystää ensiaputiimi, joka auttaa mahdollisten haavereiden osuessa kohdalle. Ensiapuhuone sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa Talvipuutarhaa vastapäätä. Myös Traconin infotiski (talon sisällä), Puistopiste (ulkona) tai järjestyksenvalvojat voivat tarvittaessa ohjata apua tarvitsevan ja ensiapupartion yhteen.

Jos hälytät itse apua hätäkeskuksesta, kerrothan siitä myös lähimmälle järjestyksenvalvojalle, niin osaamme opastaa avun oikeaan paikkaan.
 

Häirintäyhdyshenkilöt (24h tapahtuman aikana)

Tapahtumassa päivystää vuorokauden ympäri kolme häirintäyhdyshenkilöä. Häirintäyhdyshenkilöille voi soittaa milloin tahansa tapahtuman aikana, jos vähänkin kokee tarvitsevansa juttukaveria ahdisteluun tai muuhun vastaavaan tilanteeseen liittyen. Yhdyshenkilön kanssa voi puhua luottamuksellisesti, ja hänen kanssaan voi sopia, tarvitaanko tilanteessa jatkotoimenpiteitä.

Tutustu myös häirinnän vastaiseen linjaukseemme!

Häirintäyhdyshenkilöiden puhelinnumerot:

044 781 5517 (muunsukupuolinen)

044 781 5518 (nainen)

044 781 5519 (mies)

Sähköposti: hairinta ät tracon piste fi

Säätöyhteisö B2 ryConikuvat.fi