Iltabileet K18

Traconin K18-iltabileet palaavat syksyllä Olympiakorttelin tiloihin. Tilat sijaitsevat noin 15 minuutin kävelymatkan päässä Tampere-talolta, osoitteessa Satakunnankatu 10, Tampere.

Iltabileet järjestetään lauantaina 7.9, ja bileiden ovet ovat auki klo 20:00-03:30. Lipunmyynti ovella päättyy klo 01:00. Lippuja myydään vain ovelta.

Olemme lukeneet tarkoin saamaamme palautetta. Tänä vuonna haluamme tarjota kävijöillemme aiempaa enemmän tilaa rauhallisemmalle illanvietolle. Bileistä väsyneet ja rauhaa kaipaavat sankarit voivat tänä vuonna kokoontua punaisen verhon taakse kellariin, salakapakka Tiimaan. Tiima on varattu ainoastaan iltabileiden kävijöiden käyttöön. Ravintola Muusa palvelee normaalien aukioloaikojensa puitteissa Olympiakorttelin yhteydessä. Muusa ei kuitenkaan ole Traconin tapahtuma-aluetta, vaan se on yleisölle avoin anniskeluravintola.

 

Iltabileet Olympia-Korttelilla 8.9.2018 - Kuvaajana: Jessica Mennander

 

Conibussi kuljettaa jälleen conikävijöitä lauantai-iltana iltabilepaikalle. Conibussin aikataulut ja pysähdysajat Olympiakorttelilla tarkentuvat kesän aikana. Conibussi on tarkoitettu Traconin kävijöille ja vapaaehtoisille, ja sen käyttäminen kuuluu Tracon-rannekkeen hintaan.

Huomaattehan, että tilat ovat anniskelualuetta, eli omia alkoholijuomia ei tilaan saa tuoda.

Iltabileissä on sallittua pukeutua cosplayasuun. Isommat propit on kuitenkin syytä jättää majoituspaikalle tai tapahtumapaikan omaan isotavaranarikkaan, jotta tila säilyy viihtyisänä myös muille juhlijoille. Järjestyksenvalvoja saattaa kehottaa jättämään ylisuuret ja tilaan sopimattomat propit bilepaikan omaan narikkaan ennen tiloihin päästämistä.

 

Lipunmyynti

Lipun hinta: 5 €, vain Traconin rannekkeella tai badgella
Lipunmyynti: Liput myydään Olympiakorttelin ovelta klo 20:00 alkaen kortilla tai käteisellä. Lippuja myydään klo 01:00 saakka.

K18-iltabileet ovat pääsymaksulliset. Sisäänpääsyn edellytyksenä on tänä vuonna leima, jonka saa Olympiakorttelilta lipun oston yhteydessä. Tämä tarkoittaa sitä, että lippuja ei voi erikseen varata tai ostaa kavereille, jotka eivät ole ostotilaisuudessa paikalla. Tilaisuus on K18, joten muistathan varata mukaan kuvallisen henkilötodistuksen.

Liput maksavat 5,00€, ja hinta sisältää narikan käytön illan aikana. Liput voi ostaa paikanpäältä käteisellä ja maksukortilla. Pyydämme käteisellä lipun ostavia suosimaan tasarahaa lipunmyynnin nopeuttamiseksi. Lipunmyynti on auki lauantaina aina klo 01:00 saakka. Tämän jälkeen sisälle pääsee edelleen iltabileleimaa ja tapahtumaranneketta vilauttamalla.

Huom! Sisäänpääsy vain Traconin kävijöille ja työvoimalle! Olemme tänäkin vuonna päättäneet rajata sisäänpääsyn ainoastaan päivätapahtumamme kävijöille sekä tapahtumassa työskenteleville vapaaehtoisille. Tämä tarkoittaa, että tarkistamme ovilla leiman lisäksi myös tapahtumarannekkeen tai badgen. Myös sunnuntailipun ostaneet voivat hankkia lipun iltabileisiin.

Kulku bileisiin ja ulos muuttuu hieman. Leiman hankkimisen jälkeen iltabileiden kävijät ovat vapaita kulkemaan sisälle ja ulos iltabileistä. Huomioittehan kuitenkin, että leiman omistaminen ei oikeuta jonon ohittamiseen, vaan uudelleen sisäänpyrkiessä on jonotettava muiden kanssa. Tällä menetelmällä voimme taata aiempaa useammalle mahdollisuuden osallistua bileisiin.

Varaudu jonottamaan syksyisessä säässä. Otathan huomioon, että Tracon järjestetään syyskuussa, ja sääolosuhteet voivat muuttua nopeasti. Tracon ei voi taata lämpöistä, tuuletonta syysiltaa, joten toivomme, että kaikki jonottajat pukeutuvat lämpimästi. Kun sisälle pyrkii useampi ihminen kerralla, jonoa muodostuu aina. Narikka on lipun ostaneille ilmainen.

 

Esteettömyys

Tilat ovat esteelliset. Tilaan pääsee ravintola Muusan kautta hissillä, mutta hissiin mahtuu vain ns. normaalikokoinen pyörätuoli (kaikki sähköpyörätuolit eivät esimerkiksi mahdu). Hissillä kulkemiseen tarvitaan avainta, joten paikan henkilökunnan on oltava päästämässä hissiin sekä pois.

Toivomme, että kaikilla pyörätuolilla liikkuvilla olisi avustaja mukanaan (pääsevät toki ilmaiseksi), koska esimerkiksi sisällä olevat luiskat ovat melko jyrkkiä. Inva-WC-tiloja ei ole lainkaan ja ainoat WC-tilat sijaitsevat muutenkin alakerrassa. Ravintola Muusassa on heti hissin vieressä on wc, minne pääsee pyörätuolilla. Jos olette osallistumassa iltabileisiin, ja liikutte pyörätuolilla tai tarvitsette muita erikoisjärjestelyjä, niin pyydämme teitä olemaan yhteydessä suoraan sähköpostilla iltabilevastaavaan (tohveli@tracon.fi).

 

Teemadrinkit

Olympiakorttelin taitavat baarimikot taikovat suosittuja teemadrinkkejä janoiselle bilekansalle! Drinkkilistat löytyvät lauantaina Olympiakorttelin baarin tiskiltä.

 

Meikkaaja-maskeeraaja Sanna Juhala

Uutta iltabileissä! Meikkaaja-maskeeraaja Sanna Juhala työryhmänsä kanssa saapuu K18-iltabileisiin loihtimaan glitter-meikkejä bilettäjillemme. Bilettäjät saavat valita mieleisensä mallin valmiista vaihtoehdoista, jonka jälkeen meikkaukset toteutetaan myrkyttömällä ja vegaanisella ekoglitterillä. Meikit ovat bilettäjille ilmaisia, joten käythän hakemassa omasi klo 20:30-23:30 Olympiakorttelin toisesta kerroksesta!

Juhalan töihin voi tutustua Instagramissa: https://www.instagram.com/sandysugarmakeup/ ja osoitteessa sanna.juhala.fi .

 

Koristeet by Voeman Decotiimi

Voeman Decotiimi on vuonna 2013 kalakukkojen maassa perustettu decoryhmä. Aluksi koristeita valmistettiin vain kierrätysmateriaaleista, mutta ajan saatossa materiaalit sekä niiden työstötekniikat kehittyivät. Valmistuksessa pyritään edelleen suosimaan kierrätettyä materiaalia ja koristeita syntyy mm. virkkaamalla, maalaamalla, ompelemalla sekä kuviosahaamalla kahvin ja kiroilun voimin. Menneiden vuosien aikana Voeman Decotiimi on keikkaillut ympäri suomea useissa tapahtumapaikoissa, klubibileistä kaukaisiin metsiin asti. Maailman valtaus on myös alotettu Gran Canarialla järjestetyillä bileillä. Ydintiimiin nykyään kuuluvat Anni, Anna & Viivi kera tapahtumakohtaisten apureiden. Kalustoon kuuluu psykedeelisiä koristeita cyberpunkilla höysteellä. Nykyisin meidät tavoittaa pääkaupunkiseudulta sekä Tampereelta.

Nyt Voeman Decotiimi saapuu ensimmäistä kertaa somistamaan Traconin iltabileiden tilat. Voeman Decotiimin töitä löydät Instagramista: instagram.com/voemandecotiimi Facebookista: facebook.com/Decotiimi sekä Blogspotista decotiimi.blogspot.com.

 

Ohjelma

Olympia-Salissa soitettu musiikki on tänä vuonna 100% elektronista tykitystä illan alusta loppuun saakka. Iltabileiden DJ:t pitävät huolen, että salin tanssilattia ei jätä ketään kylmäksi. Luvassa on yllätyksiä ja takuuvarmasti Suomen parasta bilemusiikkia. Tulemme tarkkailemaan aiempaa tiukemmin desibelejä, mutta suosittelemme ottamaan lipunmyynnistä mukaan korvatulpat tai käyttämään omia kuulosuojaimia lavan välittömässä läheisyydessä.

20:00 Lipunmyynti ja ovet avataan

20:20-21:30 Sir Kehveli & Sir Rustoga (Huom! uusi aloitusaika klo 20:20)

21:30-22:30 DJ BLNQ

22:30-00:30 DJ Yukata

00:30-01:30 DJ THMZ

01:30-02:30 Neon Pantsu Punx

02:30-03:30 DJ NoiZu

 

Esiintyjät

Sir Kehveli & Sir Rustoga

Soittoaika: 20:20-21:30 (Huom! uusi aloitusaika klo 20:20)

Parivaljakko Sir Kehveli ja Sir Rustoga ovat seikkailleet yhdessä jo pidempään ja nyt he ovat questillä etsimässä graalin juomapulloa! Tämä uskalias hanke tuo heidät ltabileiden lavalle, jossa he pyöräyttävät audiovisuaalisen setin japanielektroa, anime- ja pelimusiikkia sekä cute-elektroa.

Harrastelija-ritarina Kehveli on toiminut jo useamman vuoden ajan ja nyt 2018 syksystä alkaen hän on tehnyt ammattilaisena keikkaa pääkaupunkiseudun luolastoissa. Rustoga puolestaan on työskennellyt mediavelhona useamman vuoden ajan ja tuottanut ja julkaissut omiakin loitsuja maailmalle.

https://m.soundcloud.com/rustoga

https://www.twitter.com/djkehveli

DJ BLNQ

Soittoaika: 21:30-22:30

BLNQ lähettää iltabileyleisön matkalle halki animen aikakausien ja yli genrerajojen. Luvassa on kaikkea leppoisasta lukiohaaremielämästä fantasia-isekaihin, miekkataiteeseen sekä hurjastelua eurobeatin tahdissa! Pitäkää korvanne auki ja kätenne ilmassa, niin selviätte varmasti!

www.soundcloud.com/blnqmusic

 

 

 

DJ Yukata

Soittoaika22:30-00:30

Urotekoja iltabileissä pääsee tekemään sankarilaulujen tahdissa, kun DJ Yukata saapuu jälleen nostamaan Traconin bileet uudelle uljaalle tasolle. Luvassa on anime- ja pelimusaa, visuaaleja ja yllätyksiä!

https://twitter.com/DjYukata

https://www.mixcloud.com/DJ_Yukata/

 

 

 

DJ THMZ

Soittoaika: 00:30-01:30

Ennen viimeisiä bossfighteja powerlevutetaan oikein kunnolla, kun THMZ ottaa tanssilattian haltuunsa. Voimatasoja nostellaan tehokkaasti raskaamman kone- ja tanssimusiikin tahdissa, jotta kaikki ovat valmiina menemään viimeiseen asti.

Herraan voitte tutustua osoitteessa:

https://www.mixcloud.com/thmz/

 

 

 

 

Neon Pantsu Punx

Soittoaika: 01:30-02:30

Neon Pantsu Punx tuo tanssilattialle kovimmat biitit Neo-Tokyon energisimmiltä klubeilta ja savuisimmilta kujilta!

Duo sai epävirallisen alkunsa Halloweenina 2018, kun Industrial-piireistä tutut DJ:t HexexeN ja Sadenia soittivat yhteissetin Helsingin Nosturissa.

Pari löysi piakkoin yhteisenä nimittäjänä rakkauden idästä, erityisesti Japanista lähtöisin olevaa hellittämättömän energistä, uniikkia, useimmiten söpöä ja harvemmin vakavaa core-pohjaista soundia kohtaan. Seuraavien kuukausien aikana kävi selväksi, että duon suunta tulisi jatkossa olemaan neonvalojen, kissankorvien ja armottoman tanssilattioiden valloituksen reitillä kaikkialla, missä fiilis on riemukas ja tyyli kawaii ~.^

Nähdään bileissä!

https://www.instagram.com/neonpantsupunx/ 
fb.com/neonpantsupunx​​​
https://www.mixcloud.com/NeonPantsuPunx/

DJ NoiZu

Soittoaika: 02:30-03:30

DJ NoiZu täyttää tanssilattian tummalla ja dynaamisella mystiikalla yhdistellen satumaista j-psykeä sekä energistä j-corea.


NoiZu esiintyy aktiivisesti industrialia sekä psytrancea edustavissa reiveissä ja festareilla kotimaassa ja ulkomailla. Tietenkään unohtamatta coneja.

www.mixcloud.com/noizu

https://www.facebook.com/watch/?v=2097731396914064

Conikuvat.fiSäätöyhteisö B2 ry