Pokémon Salihaaste

 

Pokemon Salihaaste – koko viikonlopun!

Haasta salipäälliköitä ja kerää itsellesi salimerkkejä! Salihaaste ohjelmassa voit otella salipäälliköitä vastaan, pelata pokemonia yhdessä ystäviesi kanssa ja nautia conista muiden pokemon fanien kanssa. Jos keräät tarpeeksi salimerkkejä, voit osallistua toisen conipäivän Championturnaukseen sekä arvontaan – molemmissa voittajille tiedossa upeita palkintoja! Kaikki ottelut käydään seitsemännen sukupolven peleissä 3DS konsoleilla. Jos sinulla ei ole omaa peliä tai konsolia mukana, voit lainata sellaista salihaastetta varten salipäälliköltä! (Huom. Vuokrakonsoleita on rajoitetusti). Nappaa ohjelmapöydältämme Tampere-talon Talvipuutarhasta itsellesi salipassi ja matkasi huipulle voi alkaa!

 

Sankarin matka Tracon-liigaan

Aloita oma sankarin matkasi! Normaalien salipäälliköiden lisäksi Traconin valtaavat erityisen voimakkaat kouluttajat: Tracon-liigan Elite Four sekä Champion! Tracon-liigan jäsenet voi haastaa haluamassaan järjestyksessä. Heidän tiiminsä poikkeavat normaaleista päälliköistä siten, että joukossa on muutama päätyypistä poikkeava pokemon. Haasta liigan kaikki viisi jäsentä, osoita olevasi Traconin voimakkain kouluttaja ja voita itsellesi salimerkkien lisäksi ainutlaatuinen Tracon-liigamerkki!

 

Nostalgiahaaste

Koe nostalgiset ottelut suoraan animesta! Tule haastamaan Nostalgiakouluttaja, jolla on valmiit nostalgiset tiimit suoraan animesta tutuilta hahmoilta. Pääset kokeilemaan mm. miltä tuntuisi, kun Ash viimein nöyryyttää Garyn. Nostalgiakouluttajalla on valmiina 3 otteluparia, joista voit valita haluamasi. Tämä haaste ei vaadi omaa konsolia tai peliä, joten tule kokemaan nostalginen ottelu!

 

 

Salihaasteessa on kaksi vaikeusastetta:

 

Easy ja Hard.

Hard mode on kokeneille ja kilpailullisille pelaajille, jossa päällikkö käyttää kaikki ässät hihastaan haastajan kumoamiseen. Ainoastaan Hard-tasossa voitetut merkit hyväksytään Championturnaukseen pääsyyn.

 

Easy mode on aloitteleville ja kasuaaleille pelaajille. Jos IV-breedaaminen ja EV-treenaus kuulostavat heprealta, on tämä ottelumuoto sinua varten.

Jokaisella päälliköllä on omanlaisensa salimerkki-pinssi, joka ansaitaan voittamalla kyseinen päällikkö kummalla tahansa vaikeusasteella. Ansaittu merkki merkitään myöskin salipassiisi.

 

 

Montako salimerkkiä tarvitset?

3 salimerkkiä = pääset osallistumaan arvontaan.

5 salimerkkiä = ikuistaa nimesi Hall of Fameen Facebook-sivuillemme.

5 HARD salimerkkiä = antaa sinulle oikeuden osallistua Championturnaukseen.

Kaikki Elite Four & Champion-merkit = Ainutlaatuinen Tracon-liigan merkki!

 

MUISTA PALAUTTAA SALIPASSI viimeistään tuntia ennen conin päättäjäisiä! Arvonta suoritetaan ohjelmapöydällämme palautetuista salipasseista ohjelmamme päättymisen jälkeen. Voittajaan otetaan yhteyttä, joten kirjaathan salipassiin yhteystietosi niille merkittyyn osioon!

 

Valinnaiset koetukset:

Jos perinteinen päälliköiden nöyryyttäminen ei riitä, on osalla päälliköllä vapaaehtoinen koetus eli erikoissääntö, jolla kunnianhimoisimmat haastajat saavat lisämaustetta otteluihin. Koetuksen voi siis valita jokaisen päällikön kohdalla oman mielen mukaan, eikä koetuksia käytetä Championturnauksessa. Koetuksen käyttö merkitään salipassiin ja sillä voi lunastaa lisäpalkintoja infopöydältä!

 

SÄÄNNÖT:

Nämä säännöt koskevat sekä salihaastetta että championturnausta. Lue ne siis tarkkaan! Sääntöjä rikkovan on keskeytettävä ottelu ja annettava luovutusvoitto.

 

Special Clause: Pelaajan tiimissä ei saa olla kahta samaa pokémonia, vaikka ne olisivatkin eri variaatioita.

Item Clause: Pelaajan tiimissä saa olla jokaista esinettä korkeintaan yksi kappale.

Sleep clause: Saat nukuttaa vain yhden vastustajan pokémonin kerrallaan.

Endless battle clause: Päättymättömään taisteluun johtavat liikeyhdistelmät on kielletty.

– samalla pokémonilla esine Leppa Berry + liike Recycle + jokin seuraavista: Recover, Roost, Heal pulse, Morning Sun, Moonlight, Slack off, Soft-Boiled, Milk Drink, Wish, Fling tai Pain split.

– yksinään kaikki yllä listatut asiat ovat sallittuja, vain mainitut yhdistelmät on kielletty!

 

Sankarin matka-erikoissäännöt:

Tracon 2019 Sankarin matkaa mukaillen salihaaste on poistanut kieltolistalta suurimman osan Battle Treessä sallituista legendaarisista trioista ja kolme Oikeuden miekkaa! Välttääksemme mahdollista tuhoa ja salien korjauskustannuksia jokainen kouluttaja voi hallita vain yhtä tällaista legendaarista hirviötä. Myös Championturnaukseen saat ottaa yhden sallituista legendaarisista.

 

Bannit:

Alla listatut ovat kielletty sekä salihaasteessa että Championturnauksessa!

 

Seuraavat liikkeet: Double Team, Minimize, Guillotine, Fissure, Sheer Cold, Horn Drill

Seuraava ability: Moody

 

Legendaariset ja ultrapedot:

 

 

Mewtwo

Mew

Lugia

Ho-oh

Celebi

Latias

Latios

Kyogre

Groudon

Rayquaza

Jirachi

Deoxys

Dialga

Palkia

Heatran

Regigas

Giratina

Cresselia

Manaphy

Darkrai

Shaymin

Arceus

Victini

Tornadus

Thundurus

Reshiram

Zekrom

Landorus

Kyurem

Keldeo

Meloetta

Genesect

Xerneas

Yveltal

Zygarde

Diancie

Hoopa

Volcanion

Tapu Koko

Tapu Lele

Tapu Bulu

Tapu Fini

Solgaleo

Lunala

Nihilego

Buzzwole

Pheromosa

Xurkitree

Celesteela

Kartana

Guzzlord

Necrozma

Magearna

Marshadow

Poipole

Naganadel

Stakataka

Blacephalon

Zeraora

 

 

 

Unbanned:

Alla listatut ovat ensimmäistä kertaa sallittuja sekä salihaasteessa että Championturnauksessa! Vain yksi per tiimi!

 

Articuno

Zapdos

Moltres

Raikou

Entei

Suicune

Regirock

Regice

Registeel

Uxie

Mesprit

Azelf

Cobalion

Terrakion

Virizion

 

HUOM! Kiellettyjä eivät ole: Phione, Cosmog, Cosmoem, Type:Null ja Silvally

 

 

 

Championturnaus:

Sunnuntaina pidettävässä Championturnauksessa pääsevät Salihaasteen parhaat osallistujat ottelemaan toisiaan vastaan, jonka päätteeksi selviää, kuka on TRACON 2019 Champion! Turnaukseen ei voi osallistua vuokratulla konsolilla ja pelillä. Vain Ultra Sun ja Ultra Moon-versiot ovat turnauksessa sallittuja! Kerää 5 hard-merkkiä Salihaasteesta voidaksesi osallistua turnaukseen ja ilmoittaudu mukaan viimeistään tuntia ennen turnauksen alkua. Ilmoittautuminen tapahtuu ohjelmatilamme infopisteellä. Turnausta seuraamaan ovat tervetulleita myös katsojat ja kannustajat. Finaaliottelut näytetään mahdollisuuksien mukaan isolta näytöltä.

 

Turnauksen säännöt ovat seuraavat:

Käytettävät pelit: Ultra Sun ja Ultra Moon

Tiimikoko: 6

Ottelumuoto: 4v4 Double Battle

Turnausmuoto: best-of-3 single elimination

Onnea matseihin!

 

SEURAA UUSINTA SALIHAASTE-TIEDOTUSTA SOMESSA!

     

 

 

 

 

 

Säätöyhteisö B2 ryConikuvat.fi