Majoitus

Coniviikonlopuksi kannattaa hankkia majoitus ajoissa. Tracon järjestää kävijöilleen edullista lattiamajoitusta lähialueen kahdella koululla. Muutoksena viime vuoteen toinen majoituskouluista on vaihtunut, eli Pyynikin koulutalon tilalla toisena majoituskouluna palvelee Tampereen kansainvälinen koulu eli Amurin koulu.

Tällä sivulla julkaistaan kesän aikana myös Conibussin aikataulut. Conibussi kuljettaa Traconin kävijöitä maksutta majoituspaikkoihin aamuisin ja iltaisin. 

Osta majoitukset verkkokaupastamme

Kysyttävää majoituksesta? Ota yhteys sähköpostitse liput (ät) tracon.fi
 

Majoituskoulut

Aleksanterin koulu

Hallituskatu 26, n. 1,8km Tampere-talolta
Hinta: 10€ / yö / hlö
Aleksanterin koulu kartalla
 

Amurin koulu

Satakunnankatu 60, n. 2,6km Tampere-talolta
Hinta: 10€ / yö / hlö
Amurin koulu kartalla

Amurin koulu löytyy myös nykyisellä nimellään Tampereen kansainvälinen koulu (FISTA). 
 

Ostaessasi majoituspaikan, täytäthän majoituspaikkaan vain majoittujan/majoittujien tiedot, vaikka majoituksen maksaisi joku muu kuin majoittuja itse. Ostetuista majoituspaikoista ei tule erillistä vahvistusviestiä. Ongelmatapauksissa ottakaa yhteys sähköpostitse liput (ät) tracon.fi.

Suosittelemme ennen ostoa lukemaan läpi lippukaupan käyttöehdot sekä rekisteriselosteen.

Majoituskoulut ovat suljettuina päiväsaikaan lauantaina. Majoituskouluilla ei tarjota narikkapalveluita. Omia tavaroita voi kuitenkin omalla vastuulla säilyttää nukkumapaikkansa välittömässä läheisyydessä majoituskoulujen ollessa kiinni lauantaina päiväsaikaan.

Muistathan ottaa mukaan oman makuupussin, tyynyn ja makuualustan. Majoituspaikkoihin ei kuulu makuualustaa. Jos käytät ilmapatjaa, kannattaa sen täyttäminen käydä tekemässä ennen yötä, jottei täyttämisestä tuleva ääni häiritsisi muiden nukkumista.

Majoituspaikoilla on koko illan ja yön läsnä Traconin majoitusvalvojia, jotka huolehtivat nukkumatilojen rauhallisuudesta ja yleisestä järjestyksestä. 
 

Koulujen aukioloajat

pe–la 19.00 – 11.00
la–su 19.00 – 11.00

Perjantaina 6.9. aukeaa klo 19.00
Lauantaina 7.9. sulkeutuu klo 11.00, aukeaa jälleen klo 19.00
Sunnuntaina 8.9. sulkeutuu klo 11.00
 

Conibussi

Aamuisin ja iltaisin kulkevalla Conibussilla pääsee kätevästi Tampere-talolta majoituskouluille ja takaisin. Bussilla pääsee lauantai-iltana myös Olympiakorttelille K18-iltabileisiin. Conibussin käyttö on Traconin kävijöille ja vapaaehtoisille maksutonta. 

Conibussi ajaa pe-iltana, la-aamuna, la-iltana ja su-aamuna majoituspaikkojen aukioloaikojen puitteissa.

Julkaisemme tarkemmat Conibussin aikataulut, pysäkit ja muut tiedot tällä sivulla tietojen varmistuttua.

Säätöyhteisö B2 ryConikuvat.fi