Taidekuja

Traconin taidekujalla kuvataiteen ja kädentaitojen harrastajat esittelevät ja myyvät töitään. Kujalta voit löytää fanitaidetta ja originaaleja taidonnäytteitä useilta eri taitelijoilta tapahtumaviikonloppuna. Pöydät sijaitsevat Tampere-talon kolmannessa kerroksessa. Huomioithan, että useimmat myyjät voivat ottaa vastaan vain käteistä.

Taidekuja avautuu yleisölle lauantaina ja sunnuntaina klo 10.00 alkaen.

 

Tiedoksi taidekujalle hakeville: hakuaika on ohi - kiitos hakijoille!

Taidekujaa koskevat kysymykset ja yhteydenotot voi lähettää osoitteeseen: taidekuja [at] tracon.fi

 

Liitteet

Taidekujakartta

Julkaisemme esittelyt kujalaisista lähempänä tapahtumaa.

Pöytä koko 80 numerot: 1-4, 25-32 ja 41-45

Pöytä koko 75 numerot: 14-24 ja 33-40

Pöytä koko 50 numerot: 5-13

 

Suodata taiteilijoita: Kaikki Koko viikonloppu Vain lauantai Vain sunnuntai

Pöytä Päivä Kuva Nimi ja kuvaus
11. Vain lauantai

Carla

Myyn printtejä, enamel-pinssejä, charmeja ja tarroja! sisältönä fanartti ja originaali.

12. Vain lauantai

Gatorguts

Hey there! I'm Gatorguts. I'm a jack-of-all-trades American artist who now lives in the beautiful forests of Finland! I dabble in all kinds of medias so at my table you'll find lots of lovely different items such as stickers, keychains, and other small trinkets, a fine selection of furry cosplay handpaw parts, small squishy pillow plush, and more. Hope to see you there!

13. Vain lauantai

Neotheta

Hei, olen Neo! Piirrän täyspäiväisesti turritaidetta ja myyn kujalla erilaisia printtejä: Tyynyliinoja, t-paitoja, charmeja ja sun muuta. Tule kurkkaamaan!

16. Vain lauantai

Riikkiskiikkis

Pöydältäni tulet löytämään yksinkertaisuutta, värikkyyttä ja suloisia otuksia originaalin, sekä fanartin muodossa! Töitäni voit ostaa mm. printteinä, pinsseinä, korviksina sekä tarroina!

17. Vain lauantai

Kippycube

Hei! Olen järvenpääläinen realistisiin eläimiin, etenkin kettuihin erikoistunut digitaiteilija. Pöydästäni tulet löytämään eläinaiheisia printtejä, kortteja, kirjanmerkkejä, tarroja ja pienen määrän fanarttiakin. Tervetuloa!

18. Vain lauantai

Banda

Pohjois-Karjalasta kotoisin oleva medianomi opiskelija sekä töhertelijä, jonka tuotteista löytyy aiheeltaan vähän kaikenlaista sen hetkisestä kiinnostuksen kohteesta riippuen aina animesta länsimaisiin sarjoihin, elokuviin, podcasteihin ja jopa tubettajiin ja näistä aiheista löytyy mm. printtejä, kortteja, kirjanmerkkejä ja tarroja. Tule ihmeessä moikkaamaan!

18. Vain lauantai

Mekuvi

Moikka! Olen Pohjois-Karjalasta kotoisin oleva graafinen suunnittelija ja sen homman ohessa opiskelen myös pelisuunnittelua Kouvolassa. Pöydältä löytyy fanitaidetta eri peleistä ja sarjoista sekä myös originaalia taidetta mm. erikokoisten printtien, tarrojen ja lasinalusten muodossa.

19. Vain lauantai

Pauhami

Kuvitusteni aiheet saavat inspiraationsa keskiaikafantasiasta, sydäntäni lähellä ovat prinsessat, ritarit ja lohikäärmeet. Piirrän mielelläni maailmoja, joissa seikkailijat ja kaiken maailman möröt elävät yhteisymmärryksessä. Pöydästäni löytyy printtejä, postikortteja, tarroja ja muita kuvituksiini pohjautuvia tuotteita.

20. Vain lauantai

Aivomata

Piirrän paljon commission töitä ja vapaa-ajalla silloin tällöin fan arttia eri sarjoista ja peleistä. Taidekujapöydältä saa tarroja sekä printtejä

20. Vain lauantai

vvisti

Piirrän paljon fanitaidetta eri anime- ja pelisarjoista ja pöydältäni löytyy printtejä, tarroja, charmeja sekä kangaskasseja. Tervetuloa!

21. Vain lauantai

Silis

Olen juuri valmistunut pelisuunnittelija, joka nyt palaa pitkän tauon jälkeen taidekujalle. Valikoimaani kuuluu sekä alkuperäistä tuotantoa että fanarttia mm. Overwatchista, Pokémonista ja JoJosta. Pöydältä tulee löytymään ainakin printtejä, tarroja ja toivonmukaan myös charmeja ja pinssejä. Teen myös tilaustöitä paikan päällä!

22. Vain lauantai

Fisukenka

Morjens! Olen digitaalinen taiteilija ja pelisuunnittelun opiskelija Kouvolasta. Pöydältäni tulee löytymään originaaliprinttejä sekä fanitaidetta peleistä ja sarjoista (R6S, Overwatch, MGS). Tuotteeni kattavat kaiken suurista julisteista pieniin avaimenperiin. Tyylini vaihtelee synkistä maalauksista aina suloisiin chibi-hahmoihin, joten jokainen voi löytää jotain ;D

23. Vain lauantai

Akkaleena

Pöydältäni löytyy aiheita niin historiasta ja mytologiasta kuin myös fanarttia eri sarjoista mm. Yuri on Ice!!!, Shingeki no Kyojin. Tarjolla on niin printtejä, zinejä, pinssejä kuin tarroja. Minut löytää taiteilijanimellä tumblerista, instagramista ja twitteristä. Tervetuloa moikkamaan!

24. Vain lauantai

Kuura

Hei olen Kuura, biologian opiskelija Joensuusta. Taiteessani näkyy kiinnostukseni luontoa ja etenkin lintuja kohtaan. Tuon mukanani paljon puluaiheisia tuotteita kuten pride tarroja ja pieniä figuureja. Tervetuloa tutkimaan pöytämme antimia tai ihan vain moikkaamaan!

24. Vain lauantai

Vekkulipoika

Heippa! Tämän pöydänpuolikkaan takana lymyilee bilsanopiskelija ja harrastajapiirtäjä Joensuusta. Täältä pesee fantasialla ja metsänhengillä maustettua, suureksi osaksi peliaiheista fanitaidetta mm. Overwatchista, Dragon Agesta ja The Arcanasta sekä pikkuisen eläinaiheista originaalisisältöäkin. Tarjolla on printtejä, tarroja, avaimenperiä, teetä ja sympatiaa. (Ilman sitä teetä.) Nähdään kujalla!

34. Vain lauantai

melithescary

Hey! I'm a multimedia artist currently couch surfing around Finland. I love drawing nostalgia inducing stuff, fashion and badass girls. I'll be selling prints, stickers and maybe some other little surprises of some good old 90s anime and personal work.

39. Vain lauantai

Nuuhku

Myyn taidekujalla printtejä, grafiikan vedoksia, tarroja ja zinejä. Originaaliaiheiden lisäksi fanitaidetta, lähteinä mm. Final Fantasy XV, Jojo's Bizarre Adventure sekä Kingdom Hearts. Teen myös tilaustöitä paikan päällä. Tervetuloa!

40. Vain lauantai

Mae Vaan & Kauhukoppelo

Myymme printtejä, sarjakuvia, postikortteja, pinssejä ja tarroja joka lähtöön!
Pöydältämme löydät niin Kauhukoppelon Steven Universe ja Yakuza-pelisarjan fanartia kuin
Maen fantasiateemaista originaalitaidetta ja Kuoressa-nimistä LGBT-sarjakuvaa.
Kauhukoppelon löydätte tumblrista nimellä "askmajimagoro" ja Maen instagramista nimellä "MusteMae".
Tule kurkkaamaan pöytämme läpi!

43. Vain lauantai

Anayte

Moikka! Rakastan roolipelejä, mustetta ja kultamaalia, ja se näkyy useimmissa töissäni. Traconissa pöydästä löytyy ainakin Feral Gentry -sarjiksen ensimmäistä kolmea osaa ja siihen liittyviä keijuaiheisia printtioheisjuttuja, Raistlin-puuhakirjaa, dnd-zineä, kasveja, hirviöitä, miekkoja, fantasiaa ja paikan päällä tehtäviä tilaustöitä!

Conikuvat.fiSäätöyhteisö B2 ry