Café Hanami

Tänä vuonna meidokahvila Hanamista muuntautuu niin sankarin kuin vihulaisenkin suojaisa eväspaikka, jossa haltijameidot ja -butlerit vastaavat kunkin matkalaisen viihtyvyydestä.

Café Hanami tarjoaa asiakkailleen tauon muutoin kiireisestä tapahtumasta, ja tarjoilee niin makeaa kuin suolaistakin pientä purtavaa, sekä erilaisia juomia moneen eri lähtöön. Café Hanamissa meidojen ja butlerien roolin ovat tällä kertaa ottaneet haltijat, jotka sankareidemme matkalla saattavat näyttäytyä myös jonkinlaisina neuvonantajina. 

 

Hanami on avoinna lauantaina klo 11 - 20 ja sunnuntaina 10 - 17 
(Huomioithan, että viimeiset asiakkaat otetaan sisään viimeistään 30 minuuttia ennen sulkemisaikaa.)

 

Kahvilaan on mahdollista päästä paitsi jonottamalla, myös ajanvarauksella. Pöytävarauksen toivomallesi ajankohdalle voit tehdä Café Hanamilla seuraavina aikoina, niin kauan kuin aikoja riittää: 

Varauksia lauantaille otetaan vastaan lauantaina klo 10 - 12.
Varauksia sunnuntaille otetaan vastaan sunnuntaina klo 9:30 - 11.

Varauksen kesto on 45 minuuttia ja pöytään mahtuu aina 1-4 hengen seurue. Mikäli teitä olisi tulossa enemmän, varaattehan useamman pöydän.

 

Kahvilan ruokalistaan pääset tutustumaan ennakkoon täällä.

Mikä on meidokahvila? Onko kahvilassa omia sääntöjä? Vastaukset löydät täältä!

 

Tervetuloa rentoutumaan Café Hanamiin! ♥

 

Meido- ja butlerprofiilit

 

Nimi: Monagume
Pituus: 172 cm
Ikä: 126 vuotta
Horoskooppi: lvl 16 Wizard
Veriryhmä: AB
Lempiherkku: Etikalla ja suolalla maustetut sipsit ɾ⚈▿⚈ɹ

Minä olen: kirjojen maailmaan herkästi uppoutuva lukutoukka. Kuuntelen myös mielelläni tarinoita seikkailuistasi conissa tai siitä, miten puoliörkkibarbaarisi päihitti tarrasquen paljain käsin.

Minä pidän: kauniista nopista, uuden kirjan tuoksusta ja torkkupeiton alle piiloutumisesta


"Jokainen meistä voi heittää natural 20:n. ೕ(・ㅂ・ ) "

 

 

 

 

 

Nimi: Neera
Pituus: 176cm
Ikä: Noin 2210 vuotta
Horoskooppi: Vaaka

Minä olen: Meren ja tuulten haltija. Kotini on merenalaisen vuoren sisällä olevassa onkalossa, minne aallot kuljettavat minulle tähdiltä ja kuulta saatua valoa. Vesien olennot ovat ystäviäni, ja auttavat minua kuljettamaan hukkuneiden sielut tästä maailmasta seuraavaan.
Arvokkuus ja rauhallisuus ovat hyveitäni, mutta suuttuessani nostatan aallot korkeintakin vuorta suuremmaksi.

Minä pidän: Mielenrauhan löydän keräilystä. Minulla on hiekkaa jokaisen maan rannalta, myös sellaisten, mistä te ihmiset ette tiedä. Tarinoiden kertominen ja niiden maailmoihin eläytyminen on kuitenkin seikkailu, jota varten ei tarvitse matkustaa merten halki.
Rakastan myös pulloposteja ja niiden tarinoiden arvuuttelua. Jos haluatte, voin antaa teille mahdollisuuden kirjoittaa omanne, ja palattuani kotiin voin kuljettaa ne perille puolestanne.

Ohjenuoraksi haluan sanoa teille saman, mitä erään vanhan naisen sielu sanoi minulle juuri ennen, kuin päästin hänet jatkamaan matkaansa:
"Jos jostain olen kiitollinen niin siitä, että uskalsin rakastaa ja tulla
rakastetuksi. Vaikka se välillä kipua aiheuttikin, se teki tästä seikkailusta
kokemisen arvoisen."

 

Nimi: Neon
Pituus: 17 vuotta
Ikä: 161 senttiä
Horoskooppi: Kuun vartija
Veriryhmä: -
Lempiherkku: Salmiakki


Minä olen: Lilian mukaan surkuhupaisa pärinäpakkaus, mutta oikeasti olen tosi cool. Vapiskaa viiltävän sarkasmini edessä! ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ älkää uskoko sitä itkupilliä.. se ei edes muista nimeäni oikein (T⌓T)


Minä pidän: Mustista kissoista, koska ne näyttävät istuessaan aivan Susuwatareilta, eikun.. koska ne tuovat tuovat huonoa onnea!

”Aina ei voi olla Bätmän, ei edes joka kerta ¯\_(ツ)_/¯"

 

 

 

 

 

Nimi: Lilia 
Pituus: Minikokoinen ♡ 
Ikä: Ikuisesti 17! 
Horoskooppi: Tähtien suojelija 
Veriryhmä: 🌸+ 
Lempiherkku: Mansikkapehmis ( ❛ ڡ ❛ ) 

Minä olen: Ikioma taskukokoinen keijusi! Tärkein tehtäväni on piristää, tsempata ja pitää huolta hyvinvoinnistasi! Neonilla tosin kiusaa minua usein ja kutsuu itkupilliksi, e-en pidä siitä (๑ ˊ͈ ᐞ ˋ͈ ) 

Minä pidän: Pupuista, erityisesti niiden söpöistä käpälistä... Ne ovat niin pieniä ja pehmoisia, sekä tuovat hyvää onnea! 

“ I´ll do my best! ٩(。•ᴗ•。) و “

 

 

 

 


 

Nimi: Tangwen
Pituus: Riittävä
Ikä: Vanhempi kuin maanviljelys
Horoskooppi: On turha keksintö
Veriryhmä: Paljon rautaa
Lempiherkku: Liha. Mieluiten villisian. Myös kahvi kelpaa, kunhan se on mustaa kuin valaisematon kaivoskuilu keskiyöllä.

Minä olen: Kääpiöiden kasvattama haltia, joka lähti etsimään itseään elettyään ohi muutaman sukupolven sisarustensa jälkeläisiä. Tähän mennessä olen löytänyt lähinnä pettymyksiä, mutta onneksi kahvilasta löytyi muitakin haltijoita. Ennen tehtiin kaikki paremmin, muun muassa seikkailijat ja ruoka. Onneksi sentään meidän kahvilamme tarjoilut ovat asiallisia, eikä palkassakaan ole valittamista. Vanhemmiten olen alkanut kirjoittaa rakkausromaaneja aikani kuluksi. Älä kysy taiteilijanimestäni, ellet halua murtunutta nenää.

Minä pidän: Takomisesta, kaivamisesta, kuopista, myyristä, säännöistä, sorasta ja kallioista. Nautin rauhallisista ja seesteisistä asioista. Kuulen mielelläni taisteluistasi ja saavutuksistasi, ja kunnioitan parempiani asianmukaisesti. Nuorempana taistelin paljon, ja neuvon mielelläni myös aloittelevia seikkailijoita.

”Vasta tuhannen onnistuneen toiston jälkeen voit iloita uudesta taidostasi.
Vaikka sittenkin tulet yhä tekemään virheitä."


 

Nimi: Aelene 
Pituus: Laboratorion ylimmät hyllyt jäävät käyttämättä.. 
Ikä: Olen aika nuori, synnyin valistuksen ajalla! 
Horoskooppi: Aurinkoleijona
Lempiherkku: Kaikki itse transmutatoidut leivonnaiset! (*´꒳`*) 

Minä olen: Puhelias ja innokas alkemistin oppityttö. Koska viisasten kiven metsästys on työlästä, enkä mestarini mukaan ole vielä valmis vaativiin syntetisointeihin, tulin toteuttamaan matkalaisten toiveita tänne Cafe Hanamiin! ( ˘ω˘ )

Minä pidän: Vaihtokaupoista, alkuaineista sekä luovista neroista. Nautin myös kissavideoista ja filosofisista keskusteluista. 

"Jokaisella vaihtokaupalla on hintansa. Mutta Cafe Hanamissa vaihdat kolikkosi parhaimpiin herkkuihin! (๑╹ω╹๑ )"

 

 

 

 

 

Nimi: Kirke
Pituus: 175cm haltijana, 110m lohikäärmeenä
Ikä: 3225
Horoskooppi: Rapu/Kukko
Veriryhmä: A+
Lempiherkku: Hobitti, hätätilassa ihmisliha 

Minä olen: Muinainen lohikäärme, joka aikansa kuluksi muuntautuu viettämään aikaa muiden olentojen parissa. Tällä kertaa seuraa löytyi Café Hanamin haltijoista. Olen vuosituhansien ajan harjaannuttanut magian saloihin lukemattomia urotöihin tiensä taistelleita sankareita, vaatimattomia korvauksia vastaan. En koskaan ole kyllästynyt tapaamaan uusien sukupolvien edustajia. Uskon että voimme kaikki oppia toisiltamme aina jotain uutta.

Minä pidän: Tarmokkaista kuolevaisista, antoisasta keskustelusta, sekä ihmisten huvittavista videopeleistä (Skyrim on suosikkini, vaikka onkin epärealistinen.) Eritoten rakastan kaikkea kiiltävää ja arvokasta. 

"Tämä päivä on huomisen aiemmin, ei ole koskaan liian myöhäistä alkaa kerryttää kokemuspisteitä."

 

 


 

Nimi: Maron
Pituus: Mitä milloinkin
Ikä: 72 vuotta nuori
Horoskooppi: Horoskooppi… Voiko sen syödä?
Lempiherkku: Kaikki makea! The sweeter the better!

Minä olen: Kukkaishaltija, joka vietti ihmisten iän mukaan lasketun nuoruuteni 60- luvulla Amerikassa. Muihin haltijakollegoihini verrattuna olen vielä untuvikko. Olen ollut aina perso makealle, joten pidä varasi; saatan huomaamattasi syödä herkkusi! Juuri makeat herkut houkuttelivat minut meren yli tänne, Café Hanamiin!

Minä pidän: Kukista! Kaikista kukista! Myös kakuista! Kaikista kakuista! Kuulin, että jotkut syövät sokeroituja orvokkejakin! Barbaarista, sanon minä. Paras combo on hyviä herkkuja luonnon keskellä! 

"Life is short, eat dessert first (at Café Hanami)!"

 

 

 

 

 

Nimi: Jerry
Pituus: 170cm
Ikä: Aika monta auringonkiertoa
Horoskooppi: Leijona

Minä olen: Tähtiin kurkotteleva haltijanpoikanen☆ Koko maailmankaikkeus on äärimmäisen mielenkiintoinen ja kaunis – tosin Sinun silmäsi voittavat huomioni kokonaan...

Minä pidän: Kirkkaasti loistavista idoleista ja tähtipölyllä kuorrutetuista pannukakuista! Erityisesti sydäntäni lähellä ovat dansoidoliprojekti dreamBoat ja perinteistä purkkapoppia laulava SAY-LA, mutta raskaampaa tyyliä edustavat idolit ovat nekin todella kivoja.
Kanssani voi jutella myös Euroviisuista, Ankka-sarjakuvista ja hieman D&D:stä ( ͡° ͜ʖ ͡°)✨

"Pikimustat tähdet tuijottaa takaisin♪"

 

 

 

 

 

 

 

Nimi: Rika
Pituus: 169cm
Ikä: 5351 vuotta 
Horoskooppi: Rapu
Veriryhmä: HZO+

Minä olen: Minua kuvataan ahkeraksi, vaikka en koe tekeväni yhtään enempää, kun tarpeellisen. Sankarin puhtaus on minulle hyvin tärkeää. Jos hänen päälleen roiskuu yhtään kuraa, vaadin, että lika pestään välittömästi. Sankarin ei kuulu kulkea likaisena ympäriinsä, sehän olisi epäedustavaa! 
Vesistöt kierrän kuitenkin kaukaa. Veden vaaroista ei koskaan voi tietää. 

Minä pidän: Puhtaudesta, seikkailemisesta, uusista haasteista (kunhan vesi ei liity niihin) ja pilvettömistä päivistä. 

"Kulkekaa varoen, vaatteiden likaantuminen ei ole kenestäkään mukavaa."

 

 

 

 

Nimi: Dorian 
Pituus: Esteettisen pitkä
Ikä: Nuori aikuinen
Horoskooppi: Kalat
Veriryhmä: ABC+
Lempiherkku: Pilvimansikat paksulla aamu-usvalla

Minä olen: Itsetietoinen ja liiankin itsevarma. Uskomatonta kyllä, en päässyt haltijayliopiston ennustamisen linjalle ja jäin työttömäksi. Haltijaneuvoston uuden aktiivimallin mukaisesti päädyin työskentelemään Traconin meidokahvilassa. Tarjoan mielelläni huippuluokan (amatöörimäistä) käsistäennustamista tuleville seikkailijoille!

Minä pidän: Huolettomasta elämästä ja pitkistä illoista.

"Ei ikinä voi tietää, mitä huominen tuo tullessaan - ellet kysy minulta!"

 

 

 

 

 

Nimi: Neu
Pituus: 161cm
Ikä: Lasken sen aina väärin (´・ω・`)
Horoskooppi: Härkäpapu
Veriryhmä: Sympatia
Lempiherkku: Omin luvin maisteltu kakku

Minä olen: Mahdottoman herkkusuun lisäksi maailman uteliain pieni haltija! Vietän päiväni seuraten ketunpoikasten leikkejä, tehden salaa vaihtokauppaa rottien kanssa ja kuunnellen, mitä lintuystävilläni on kerrottavanaan ♡

Minä pidän: Erityisesti kaikesta mikä kävelee, lentää, ui, pesii, kukkii, kaivaa tai hengittää. Ai leivonnaset ei tee mitään näistä Σ░(꒪◊꒪ |||) kyllä minä silti pidän niistäkin!!

"Have a beautiful duwang ٩(◦`꒳´◦)۶"

 

 

 

 

 

Nimi: Nimu
Pituus: 162 cm
Ikä: Ikuisesti 17
Horoskooppi: Rapunen
Veriryhmä: O★
Lempiherkku: Mansikat, mustikat, vesimelonit, appelsiinit ja monet muut luonnon herkut

Minä olen: Iloinen, rauhaa rakastava, ahkera ja avulias kasvitonttu. Tapanani on pitää huolta niityistä, puutarhoista ja metsistä silloin kun muut eivät huomaa. Autan aina mielelläni muita, joten kerrothan miten voisin olla avuksesi?

Minä pidän: Lämpimällä säällä varjossa loikoilusta. Kilteistä ihmisistä, koska ilkeät ihmiset ovat ilkeitä. Luonnonhistoriadokumenteista.

"❁❀✿ Hope your day is sunshine and flowers with happy thoughts to fill the house! ✿❀❁"

 

 

 

 


 

Nimi: Inertia Mendacium
Pituus: Todella pitkä
Ikä: Iänikuinen
Lempiherkku: Hienoin portviini

Minä olen: Tarunhohtoinen seikkailija! Tai siis olin, nykyään lahjoitan tietoni ja taitoni uusille seikkailijoille. Etkö ole kuullut minusta? Anna kun kerron sinulle suurista teoistani...!

Minä pidän: Rahasta, aarteista, glamourista, kehuista, seikkailija-tovereista (jotka tekevät asioita puolestani eivätkä kyseenalaista tarinoitani)

"Jos teet minulle palveluksen, lupaan maksaa sen sinulle tuplana takaisin... jonain päivänä."

 

 

 

 

 

 

 

Nimi: Syrheille Skywise
Pituus: Lasketaanko tämä miekan lyömä-korkeudelta vai tarkoitetaanko tässä nyt sotisopani mittaa?
Ikä: Tarpeeksi vanha peitotakseni sinut erässä Tammea... muistan että minua olisi kutsuttu "Nuoreksi sieluksi", mitä lie tämä tarkoittaneekaan? 
Horoskooppi: Härkä
Veriryhmä: B
Lempiherkku: Nuotiolla paistettu villi Oksakas Peura. Hyvä seura ja nauru vain parantavat ateriaa! 

Minä olen: Nimeltä mainitsemattoman Aatelisperheen pitkäaikainen henkivartija ja neuvonantaja. Olen kuin varjo arvokkaille suojateilleni ja apunasi ennen kuin arvaatkaan..
Maailma on täynnä arvoituksia ja mysteereitä, mutta Valtiaani voi olla varma siitä, että yhdessä ratkaisemme varmasti pulman kuin pulman! 

Minä pidän: Kurista ja järjestelmällisyydestä. Hyvä suunnitelma on jo puoliksi voitettu taisto! 

"Älä tee niinkuin minä teen, vaan tee niinkuin minä sanon. Usko pois, pidemmän päälle se kannattaa."

 

 

Nimi: Sugar
Pituus: Pieni mutta pippurinen!!
Ikä: Salaista tietoa!! (・ω<)☆
Horoskooppi: Pistävä skorpiooni!
Lempiherkku: Vahva kahvi!

Minä olen: Kaikkea kiiltävää ja kallista rakastava, ahkera, herttainen ja ennen kaikkea utelias keiju haltia! Nimeni on Sugar ja olen hyvin kiinnostunut kaikista uusista henkilöistä ja olennoista jotka tapaan. Iloitsen erilaisista juttutuokioista ja Traconin meidona pyrin varmistamaan, että jokaisella on hyvin nautinnollinenkokemus Cafe Hanamissa! Tyypilliseen keiju-tapaan kuolen ilman huomiota. Olethan mukava? ;>
Sosiaalisesta luonteestani huolimatta saatan kuitenkin vaikuttaa hieman ujolta aluksi. 

Minä pidän: Huomiosta, lahjoista, koruista, kahvista.

"ei raha puissa kasva ;) "

 

 

 

 

Nimi: Dimmor
Pituus: 165 cm
Ikä: 227 menninkäisen vuotta
Horoskooppi: Katajanmarja
Veriryhmä: B
Lempiherkku: Mutakakku

Mie olen: Varjohaltija Svartalfheimin kolkoilta veräjiltä. Erikoisalaani ovat riimuista lukeminen ja erilaisten taikajuomien- ja liemien sekoittelu. Kyllästyin kotimaailmani yrmeään ilmapiiriin, jossa lajitoverini haukkuivat juomiani litkuiksi! Voitteko kuvitella! Saavuin Maahan etsimään mielenkiintoisia ainesosia ja tutustumaan ihmisiin, kenties tapaan jopa velhon tai noidan, keneltä voisin saada hyviä vinkkejä uusiin yhdistelmiin. Ramune ehkä toimisi… 

Mie pidän: Seikkailujen kuuntelemisesta, harmaista päivistä ja uusien reseptien keksimisestä taikajuomia varten. 

”Jos et heti onnistu, hanki järeämmät potionit!”

 

 


 

Nimi: Wrath
Pituus: 197cm
Ikä: 333 vuotta
Horoskooppi: Leijona
Veriryhmä: 🔥- 
Lempiherkku: Sisu kekäle

Minä olen: Tulen väen liekehtivä haltija, joka valaisee sankareidemme polkua ja lämmittää kylminä öinä. Vaikka väkeni tunnetaan tuhon ja vahingon tuojana, olen itse omistautunut palvelemaan lämpimästi mutten polttavasti. (⨪ˬ⨪)
Olen oman elämäni pyromaani. ♨_♨
Saatan kuitenkin jopa hoitaa muita esimerkiksi saunan avulla.

Minä pidän: Palavien asioiden ihastelusta. Kuumottavista tarinoista. Kanssa haltijoiden pelottelemisesta. ԅ(≖‿≖ԅ)

"Tuli on hyvä renki, mutta huono isäntä."

 

 

 

 

 

Nimi: Suse
Pituus: Nykyisessä muodossani 158 cm
Ikä: 724
Horoskooppi: Kauris
Veriryhmä: A+
Lempiherkku: Valtakuntamme puutarhan valkeat marjat

Minä olen: Haltijavaltakuntamme kuningattaren kruununperijä, järjestyksessä ensimmäinen. Olen kykenemätön valehtelemaan, mutta vuosisatojen harjoittelun jäljiltä varsin taitava sanojen taivuttelija. Tällä hetkellä harjoitan johtamistaitojani täällä Café Hanamissa. Tervetuloa siis vierailulle, toivottavasti nautitte kaikista ihastuttavista herkuista, joita meillä on teille tarjota. ♡ 

Minä pidän: Sanojen kääntelystä, vehreistä puutarhoista ja kaikenlaisten ihmisten tapaamisesta. Odotan jo innolla tapaamistamme, tästä pitäisi tulla hauskaa. 

"Luota siihen mitä tunnet ympärilläsi. Maailmassa on enemmän taikaa kuin uskotkaan."

Conikuvat.fiSäätöyhteisö B2 ry