Lautapelialue

Kuvaaja: Ilona Vanhakartano
Kuvaaja: Ilona Vanhakartano

 

Kahvila Majakasta löytyvällä lautapelialueella on mahdollista päästä kokeilemaan mielenkiintoisia ja mukaansatempaavia lautapelejä. Tulit sitten yksin tai porukalla, lautapelialueelta löytyy peliä jokaiseen aikamittaan ja kokemustasoon. Tulkaa rohkeasti katsomaan ja kysymään! Tarjolla on sekä helppoja että monimutkaisia pelejä, joihin saa tarvittaessa opastusta sekä peliseuraa.
Lautapelialue on auki koko conin ajan.

Riichi Mahjong

Tule pelailemaan japanilaista Riichi-Mahjongia. Riichi-Mahjong on neljän pelaajan pientä aivojumppaa vaativa peli. Ohjattua opetusta järjestetään lauantaina klo 1023 ja sunnuntaina klo 917. Tule kokeilemaan mahjongia tai löytämään itsellesi peliseuraa, jos peli on entuudestaan tuttu!

Go

Go on yli 2500 vuotta vanha lautapeli, jota pidetään vanhimpana tänä päivänäkin pelattuna lautapelinä. Sekä Kiinassa että Japanissa Gon osaamista pidettiin oleellisena oppineen ihmisen perustaitona. Lautapelialueella on mahdollisuus päästä oppimaan tätä hienoa ja historiallista strategiapeliä. Tervetuloa!

Duel Masters -pelipiste

Lauantai ja sunnuntai klo 11:00–16:00

Pelipiste, jossa muutaman Duel Masters Finland Ry:n jäsenen johdolla tutustutaan Duel Masters -keräilykorttipeliin sekä yhdistyksemme toimintaan. Pelissä tarkoituksena on rikkoa vastustajan kilvet erilaisilla olennoilla ja loitsuilla. Pisteellä on mahdollisuus tutustua erilaisiin kortteihin ja pakkoihin, sekä luonnollisesti pelailla vapaasti pisteenpitäjien tai toisten vierailijoiden kanssa.

DUEL MASTERS -PELIPISTE ON SIIRTYNYT SOPRAANON PELIALUEELLE.

 

 
 
Conikuvat.fiSäätöyhteisö B2 ry