Iltalounge

Kello 20:00 Meidokahvila hiljenee, ja Fuugassa käynnistyy Traconin conikansan yhteinen illanvietto, Traconin ensimmäinen iltalounge!

Iltaloungeen voi tulla istumaan, seuraamaan ohjelmaa, viettämään aikaa, lepuuttamaan conipäivän aikana väsyneitä jalkoja, ja jutustelemaan niitä näitä. Lounge tarjoaa tilaa kahvitella, jutustella ja lautapelata uusien ja vanhojen tuttavuuksien kanssa, sekä mahdollisuuden osallistua ohjattuun ohjelmaan tai vaikka animetunnarivisaan.  Fuugan kahvila myy naposteltavaa ja virvokkeita ja lautapelialue palvelee samassa kerroksessa koko illan ajan. 
 

Keskustelupiirit 

Fuugaan  ja ympäristöön varataan muutamia pöytiä, joihin asetetaan kulhoihin erilaisia aihepiirejä (esim. anime, roolipelit, cosplay, conit) käsitteleviä keskustelunavauksia. Halukkaat voivat kerääntyä näihin pöytiin, vetää kulhosta keskustelunaiheen ja aloittaa keskustelun esiin vedetystä aiheesta. Aihetta ja pöytää vaihdetaan sitä mukaa, kun juontaja näin ohjeistaa, ja mukaan saa liittyä ja piiristä poistua koska tahansa.
 

Open Mic

Yhtä aikaa keskustelupiirien kanssa Fuugan lavalla mikki on vapaa illan loppuun asti. Kuka tahansa voi tulla kertomaan tarinan, hauskan jutun, tai lausua vaikkapa runon. Puheenvuorojen välillä soitetaan rauhallista taustamusiikkia sellaisella äänentasolla, ettei se häiritse normaalia keskustelua.

Iltaloungessa voi viettää aikaa aina puoli kahteentoista asti, jolloin tapahtumaa aletaan sulkea.
 

Animetunnarivisa 

Pieni sali, n. klo 20:00 
Järjestäjinä Jakkarakun ja Ananas

Pienessä salissa, aivan iltaloungen vieressä, järjestetään illan alkajaisiksi Animetunnarivisa. Tule kisaamaan yksin tai kavereiden kanssa leikkimielisessä visailussa. Visassa käytetään Kahootia, joka on tietokoneissa ja mobiililaitteissa toimiva selainpohjainen tietovisa-applikaatio. Ottakaa siis mukaan oma mobiililaite, jossa toimii netti Max 4 hengen ryhmät. Voittajalle luvassa palkinto! Visaa voi myös tulla ihan vain seuraamaan vierestä, jos osallistuminen ei ole sinun juttusi. Visa kestää noin tunnin

Säätöyhteisö B2 ryConikuvat.fi