Tracon Live!

Sorsapuistossa sijaitseva Tracon Liven ulkolava tarjoaa kaikille avointa ohjelmaa, jota pääsee katsomaan ilman Tracon -rannekettakin. Tiedossa on paljon tanssia sekä musiikkia ja kävijöillä on tänä vuonna mahdollisuus itsekkin näyttää taitonsa K-Pop Random Dancen muodossa. Ohjelmaa on sekä lauantaina että sunnuntaina.

Kuvaaja: Nyymix
Kuvaaja: Nyymix

Lauantai

Kpop Random Dance Game by Claudus Dance Crew

Klo 12:00-13:00

Claudus Dance Crew

Monille coneista tuttu Kpop Random Dance Game on liikunnallinen tanssiohjelma. Ohjelmassa on ideana tulla tanssimaan Kpop - biisien tahtiin, mutta katsojatkin ovat tervetulleita.  RDG on sopiva aloittelijoille ja kokeneemmillekin tanssijoille.

Tule käynnistämään Tracon Live ja mukaan tanssimaan Livelavan edustalle!

 

AquaShine 2nd Live! Idols' Journey

Klo 13:30-15:00

AquaShine

Shinyy! AquaShinen tytöt ovat löytäneet tiensä Traconiin! Haluatko nähdä mahtavia tanssiesityksiä, vaiko kuulla millaista on työskennellä näin isossa mutta läheisessä ryhmässä? Etkö osaa päättää molempien asioiden välillä? Ei huolta, sillä me pidämme huolen molemmista! Esitämme Tracon Live-lavalla useamman tanssinumeron, ja näiden välillä kerromme itsestämme, sekä ryhmämme historiasta. Mukaan tarvitsette vain hyvää idolimieltä, ja valotikut ovat myös lämpimästi tervetulleita! Tulkaa mukaamme, ja lumoutukaa idolien taiasta!

 

BITE Dance Crew: Dancing Through the Hero's Journey

Klo 15:30-16:00

BITE Dance Crew

BITE:n tanssimedley vie katsojan läpi sankarin matkan eri vaiheiden tanssin kautta. Lavalla tullaan näkemään niin sankarin seikkailuun lähtö, vastoinkäymisiä vastaan kamppailu kuin myös lopullinen tavoitteen saavuttaminen. Kaikki tämä tuodaan esiin tanssin kautta, esityksessä tullaan kuulemaan niin etelä-korealaista kuin japanilaistakin musiikkia.

 

Anime & Video Game Music Journey by Antti Pylsy

Klo 16:30-17:30

Antti "A-P" Pylsy

An epic musical journey through anime and video game music covers awaits...are you ready? Join Antti's concert, where the quest filled with orchestral, piano and dance music elements takes a whole new level!

Featuring music from Sword Art Online, Boku no Hero Academia, Donkey Kong Country, The Legend of Zelda, Touhou, Undertale, Pokemon, Chrono Trigger, Phoenix Wright, Fairy Tail and Mario & Luigi RPG series.

 

Aquaheroes first live!!

Klo 18:00-19:00

Aquaheroes

Tämä on Aquaherosin ensimmäinen LIVE! Aquaheroes on Suomalainen Love Live faniryhmä, joka haluaa tuoda Love Live Sunshinen tanssit eloon Suomeen. Tämä porukka tuo kunnon energiapurkauksen esiin ja antaa hyvän shown! Tervetuloa kaikille!

 

M! -They call me idol!

Klo 19:30-20:00

Mansae!

Tanssiryhmä Mansae! palaa Traconin live lavalle uusien kuvioiden kera! Tällä kertaa lavalla pyörähdellään super suosioon nousseen BTS:än tahtiin, joten tämä on kutsuhuuto kaikille uusille ja vanhoille ARMY:ille alueella! Bändin Suomeen eksymistä odotellessa tule elämään keikka fantasiaa cosplayn ja tanssin yhdistävässä puolituntisessa esityksessä!

 

Sunnuntai

Love Live! Revontuli Project!!

Klo 12:00-13:00

Revontuli Idols

"Vielä jonain päivänä linnunpojatkin liitävät taivaalla, lentävät suurilla siivillään." Olemme Revontuli Idols, täysin suomalaisesta kastista koostuva Love Live!-mediatuoteperheeseen keskittyvä cover-ryhmä, ja olemme tulleet esittämään liudan muistetuimpia kappaleita kouluidolien ihmeellisestä maailmasta. Tule seuraamaan näiden sankareiden matkaa Traconin livelavalle!

 

Tracon Dance Medley 5.0

Klo 13:30-15:00

BLUFF, TanPARA, Anlimited∞, REPLAY, Over the Zettai, Collision

Usean eri tanssiryhmän Tracon exclusive tanssispektaakkeli jo viidettä kertaa livelavalla! Tänä vuonna nähdään taas huikeaa menoa ja meininkiä kun lavalle yleisöä viihdyttämään nousevat BLUFF, TanPARA, Anlimited∞, REPLAY, Over the Zettai ja Collision. Luvassa on jälleen mahtava kattaus sekä j- että k-poppia, tervetuloa nauttimaan hyvästä fiiliksestä ja mahtavista esityksistä!

 

K-pop random play dance by Cluster

Klo 15:30-16:30

Cluster

Ja Tracon Liven lopuksi päästetään yleisö taas valloileen, kun toinen kierros K-pop Random Dance Playta pääsee lavalle! K-pop Random Dance Play on ohjelma, jossa tanssitaan K-pop-biisien kertosäkeitä/tunnetuimpia kohtia. Ohjelma on suunnattu kaiken ikäisille ja tasoisille tanssijoille, tulkaa mukaan tanssimaan Livelavan edustalle!

Säätöyhteisö B2 ryConikuvat.fi