Liput

Tracon on pääsymaksullinen tapahtuma. Lippuja on myyty verkossa ja alla mainituissa edustustapahtumissa. Lippuja ei myydä ovelta.

Traconin liput tulivat myyntiin lauantaina 6.7. klo 18.00 verkkokauppaamme. Samalla tulivat myyntiin lattiamajoituspaikat.
 

Tapahtuma on loppuunmyyty! Lippuja ei enää myydä. 
 

Majoituspaikkoja on vielä myynnissä verkkokaupassamme
 

K18-iltabileiden lippuja myydään vain bileiden ovelta, hintaan 5€. Iltabileet ovat tarkoitettu ainoastaan täysi-ikäisille Traconin kävijöille ja vapaaehtoisille. Sisäänpääsyyn vaaditaan viikonloppu- tai lauantai/sunnuntairanneke tai henkilökohtainen työvoimabadge. 

Loppuunmyynnin tapahtuessa saamme usein kyselyitä, joissa pyydetään erivapautta ostaa lippu loppuunmyynnistä huolimatta. Haluamme painottaa, että lippuja ei enää nettilippukaupan loppuunmyynnin sekä ennakkoon ilmoitettujen edustustapahtumien mentyä myydä lainkaan. Muista siis hankkia liput ajoissa, tai muistuta vanhempia lipun ostosta, jos he ovat sellaisen luvanneet. Tampere-talon tilat ovat rajalliset, emmekä voi myydä lippuja yli Tampere-talon kanssa yhdessä sovittujen kävijärajojen.

Suosittelemme ennen ostoa lukemaan läpi lippukaupan käyttöehdot sekä rekisteriselosteen.

Lippujen hinnat

  Viikonloppulippu Lauantailippu Sunnuntailippu
Traconin edustuspöydältä
Maksu käteisellä tai kortilla
30 €
Traconin verkkokaupasta
Suomalaisten pankkien verkkomaksut
28 € 20 € 18 €

 

HUOM! Suosittelemme käyttämään lippujen vastaanottamiseen sähköpostia, joka EI ole Microsoftin tarjoama, sillä Microsoftin postilaatikoihin viestit eivät Microsoftista johtuvista syistä välttämättä tule luotettavasti perille. Microsoftin tarjoamia sähköposteja ovat mm. hotmail.com, outlook.com, msn.com ja live.com sekä joidenkin oppilaitosten ja työnantajien Office 365 -sähköpostit. Monet palvelut tarjoavat maksuttomia sähköpostiosoitteita, joiden kanssa tässä kohtaa ei ole ongelmia, kuten esim. Googlen gmail toimii.


Edustusmyynti

Lippuja myytiin livenä kahdessa muussa tapahtumassa:

  • Tampere Kuplii 23.-24.3.2019, Tampere-talo (maksuton tapahtuma)
  • Ropecon 27.-28.7.2019, Helsingin Messukeskus (pääsymaksullinen tapahtuma)


Poikkeukset sisäänpääsyssä

  • Alle 10-vuotiaat lapset maksavan vanhemman henkilön seurassa veloituksetta. Otathan huomioon, että vanhempi henkilö lasketaan tuolloin lapsen huoltajaksi ja on vastuussa kyseisestä lapsesta tapahtuman ajan.
  • Pyörätuolia tarvitsevan tai näkövammaisen maksavan kävijän saattaja veloituksetta. Paareja tai sairaalasänkyä tarvitsevan maksavan kävijän kaksi saattajaa tai kuulovammaisen kaksi tulkkia veloituksetta. Ota yhteyttä lipunmyyntivastaaviin esteettömän kulun ja kulkujärjestelyiden varmistamiseksi tai mikäli tarvitset avustajaa muista syistä.
  • Cosplaykilpailijoiden lippueduista tiedotetaan erikseen kilpailuun ilmoittautumisen yhteydessä.
  • Kutsuvieraatvapaaehtoistyövoima ja ohjelmanjärjestäjät veloituksetta.
  • Myyjät ja muut yhteistyökumppanit sopimuksen mukaan.
  • Akkreditoituneet median edustajat veloituksetta

 

Kysyttävää lipuista?

Lipunmyyntiaiheesta on aina paljon kysyttävää. Vastaamme kysymyksiin lipuista ja majoituspaikoista mielellämme osoitteessa liput ät tracon.fi.

Säätöyhteisö B2 ryConikuvat.fi