Musiikkiohjelma

 

Traconin ohjelmatarjontaan kuuluu vuosittain vaihtuvia, eri fanikulttuureista kumpuavia musiikkiesityksiä. Tänä vuonna meillä on tarjolla seuraavanalisia konsertteja:

 

Unreality Fans Out

Pieni sali La klo 15:00–16:00 Unreality -kuoro

Viuhkat esiin, sillä fanitus ja tuuletus leviävät nyt laajemmalle kuin koskaan! Tänä kesänä Unreality juhlii viidettä vuottaan, ja kokoaa yhteen konserttiin parhaimman ja epätodellisimman valikoiman koko siltä ajalta. Unrealityn lohikäärmeellä on nykyään neljäkymmentä päätä, ja niillä vanhat suosikitkin soivat aivan eri tavalla - ja tietysti tarjolla on myös uutta materiaalia, jollaisesta ei vielä viisi vuotta sitten oltaisi osattu edes haaveilla!

Juhlavuoden kiertue sisältää Unrealitylle kokonaan uusia maisemia ja yleisöjä. Kuoro kurkottaa Pirkanmaalle asti ja konsertoi perinteiseen tapaansa Traconissa! Popkulttuurin inspiroima kuoromusiikki aloittaa leviämisensä tulisena viuhkana Turusta ja avautuu lopulliseen komeuteensa Helsingin pääkonsertissa. Kuoron lohikäärmeen oranssinhohtoisten siipien alla lentoa johtaa Jari Koivistoinen.

 

 

 

 

 

 

 

A Journey of a Hero - Concert

Pieni sali Su klo 13:00–14:30 Tuua "Anna" Pietilä, Antti Pylsy, Freontwel

Embark on an Odyssey! Relive the path which is trod by countless characters in games and movies. Let the melancholy and nostalgia in these piano duets and arias arranged from famous soundtracks carry you to the lands of imagination as our pianists and singers open the door to Narnia once more.

Kuvaaja: Santtu Pajukanta

 

Pixel Sisters: Journey of Music

Pieni sali Su klo 15:30–16:30 Nörttikuoro Pixel Sisters

Tampereen nörtein kuoro Pixel Sisters vie sinut matkalle musiikin syövereihin aina upeista animemaailmoista fantasiapeleihin, sekä tunnettujen tv-sarjojen ja elokuvien huikeisiin maisemiin. Kuoroa johtaa Essi Asunmaa.

Tänä vuonna matkalle ensimmäistä kertaa mukaan lähtee myös Pixeleiden pikkusisko, lauluryhmä Micro Pixels. Ryhmänjohtajana toimii Juhana Mattila.

 

Säätöyhteisö B2 ryConikuvat.fi