Taidekuja

Traconin taidekujalla kuvataiteen ja kädentaitojen harrastajat esittelevät ja myyvät töitään. Kujalta voit löytää fanitaidetta ja originaaleja taidonnäytteitä useilta eri taitelijoilta tapahtumaviikonloppuna. Pöydät sijaitsevat Tampere-talon kolmannessa kerroksessa. Huomioithan, että useimmat myyjät voivat ottaa vastaan vain käteistä.

Taidekuja avautuu yleisölle lauantaina ja sunnuntaina klo 10.00 alkaen.

 

Tiedoksi taidekujalle hakeville: hakuaika on ohi - kiitos hakijoille!

Taidekujaa koskevat kysymykset ja yhteydenotot voi lähettää osoitteeseen: taidekuja [at] tracon.fi

 

Liitteet

Taidekujakartta

Julkaisemme esittelyt kujalaisista lähempänä tapahtumaa.

Pöytä koko 80 numerot: 1-4, 25-32 ja 41-45

Pöytä koko 75 numerot: 14-24 ja 33-40

Pöytä koko 50 numerot: 5-13

 

Suodata taiteilijoita: Kaikki Koko viikonloppu Vain lauantai Vain sunnuntai

Pöytä Päivä Kuva Nimi ja kuvaus
11. Vain sunnuntai

qpeura

Hei! Tässä Rovaniemellä asuva graafisen suunnittelun opiskelija. Kujapöydältäni löytyy paljon printtejä, tarroja sekä charmeja sekä fanartin että originaalin taiteen muodossa, sarjoista edustettuina ovat esimerkiksi Jojo, Kingdom hearts, Fire emblem ja Overwatch! Tarjoan myös kiinnostuneille tilaustöitä. Tervetuloa poikkeamaan pöydälleni!

12. Vain sunnuntai

Meril Emil

Hei hoi! Olen taideharrastaja täältä Tampereelta ja kaikenlaiset hirviöt, otukset ja mösöt ovat sydäntäni lähellä. Keskityn digitaaliseen maalaamiseen ja leikin mielelläni väreillä ja muodoilla. Pöytäni aihetarjonta on noin 50/50 fanitaidetta/originaalituotantoa, perinteisten paperiprinttien lisäksi tarjoan myös mm. charmeja ja jääkaappimagneetteja.

13. Vain sunnuntai

Impalae

Pöydältäni löytyy erilaisia julisteita, postikortteja ja tänä vuonna panostan erityisesti laadukkaisiin vinyylitarroihin. Taiteilijana lempiaiheitani ovat pään sisäiset tuotokseni luontoteemalla, mutta myös Overwatchia voi löytää pöydän tuotteista.

16. Vain sunnuntai

Tikattu

Opiskelija, digitaiteilija ja omituisten otusten ystävä. Fantasia, kauhu ja post-apokalypsi -teemaiset tarinat ovat lähellä sydäntä, ja se näkyy taiteessani. Valikoimasta löytyy tasaisesti niin fanitaidetta kuin originaaleja töitä tarrojen, postikorttien ja printtien muodossa. Paikan päällä mahdollisuus myös tilaustöihin. Saa tulla moikkaamaan!

17. Vain sunnuntai

Scrubster

Moi! Olen aloitteleva taidekujalainen ja harrastusmielellä piirtelevä opiskelija Turun saaristosta. Pöydältäni löytyy sekalaisesti fanitaidetta ja originaalia tuotosta eri muodoissa, mm. printtejä, tarroja, charmeja ja muuta.

18. Vain sunnuntai

bocchi

Pöydällä tulee olemaan myynnissä tarroja ja akryylicharmeja mm. animesta ja japanilaisista peleistä, sekä printtejä originaaleilla hahmoilla. Tervetuloa katsomaan ja juttelemaan!

19. Vain sunnuntai

Pakastinprinssi

Heissundei! Olen Turussa majaileva huvikseen piirtelijä, joka piirtelee vähän kaikenlaista. Pöydältä löytyy tällä hetkellä printtejä, tarroja ja pari charmia. Otan vastaan myös tilaustöitä. Tervetuloa vilkaisemaan!

20. Vain sunnuntai

Valehiisi

Ehtootapäivää! Olen uunituore media-alan opiskelija ja alunperin ryömin esiin Etelä-Suomen perämetsistä Salosta! Minua inspiroivat eritoten fantasia, eläimet, mystiset muinaisuskot ja kansantarut, sekä myös videopelit kuten Overwatch. Pöydältäni tulet löytämään hieman kaikkea originaaleista teoksista fanitaiteeseen, printeistä pinsseihin ja kangaskasseista kauniisiin koruihin, joissa erikoisuutenani käytän muun muassa luita ja muuta makaaberia. Tervetuloa tutustumaan!

21. Vain sunnuntai

Middlehouse

Middlehouse on taiteilija ja striimaaja Tampereelta. Taiteessa on
pastellin sävyjä ja kuvituksia jotka kertovat tarinan. Pöydältä löytää
taideprinttejä, avaimenperiä, tarroja sekä omakustanteisia kirjoja.
Printeissä tapaa sekä originaalia taidetta, että fanitaidetta. Paikan
päältä voi myös pyytää pieniä tussitöitä.

22. Vain sunnuntai

Kevin Kupari

Tuotteista löytyy fanitaidetta ja originaaleja esim. printtien, tarrojen ja pinssin muodossa.
On sekä maskuliinista mieskauneutta, että synkkää ja alternative henkistä!

23. Vain sunnuntai

Sefie

Digitaalista taidetta rouhealla otteella. Itseoppinut harrastajataiteilija. Scifistä ja videopeleistä fanitaidetta, aiheina mm. Star Trek, Dragon Age ja Journey. Taidettani löytyy printteinä, postikortteina, tarroina ja jopa magneetteina. Tule vilkaisemaan!

24. Vain sunnuntai

Sardiini

Pöydältäni tulee löytymään mm. charmeja, printtejä ja kortteja sekä paljon erilaisia tarroja! Tuotteissa seikkailee tuttuja kasvoja niin Pokémonista, Kingdom Heartsista kuin Final Fantasy VII:sta sekä monen monesta muusta sarjasta, mutta mukaan mahtuu myös taiteilijan omia hahmoja. Tervetuloa tsekkaamaan pöydän antimia!

34. Vain sunnuntai

Nobu

Hei! Pöydänpuolikkaastani tulet löytämään niin originaalia arttia groteskein häivähdyksin kuin pelipainoitteista fanarttiakin erimerkiksi Monster Hunterista, Final Fantasy XIV’stä ja Nier Automatasta. Kaikkea pientä kivaa löytyy aina printeistä charmeihin ja tarroihin, joten tule ihmeessä vilkaisemaan jos jotain mielenkiintoista löytyy!

34. Vain sunnuntai

Tuuni

Hei! Olen pehmeistä väreistä ja kirkkaista valoista pitävä taiteilija Helsingistä. Pöydänpuoliskoltani löytyy jos jonkinlaista taidetta animesta ja peleistä k-poppiin ja länsimaalaisiin sarjoihin mm. akryylicharmien, printtien, tarrojen, pinssien ja kirjanmerkkien muodossa. Tervetuloa tutustumaan!

39. Vain sunnuntai

II-K

Olen digitaalisen taiteen harrastaja täältä Tampereelta sekä ensikertalainen taidekujilla. Pöydältäni tulee löytymään printtejä originaalitaiteestani sekä fanipuolelta mm. Bloodbornesta ja Sekirosta. Tuotoksissani tykkään leikkiä tunnelman kanssa eri värimaailmojen ja valotuksen kautta. Tule moikkaamaan!

40. Vain sunnuntai

BON

Teen pehmeää taidetta aiheinani originaalien lisäksi mm. One Piece ja Final Fantasy XIV. Pöydältä löytyy tarraa ja printtiä moneen makuun, tulkaa vapaasti moikkaamaan!

40. Vain sunnuntai

Charleyse

Hei! Olen taiteilija joka tekee tilaustöiden lomassa myös fan arttia.
Pöydältäni tulee löytämään originaalitaidetta, D&D:tä, sekä tv- ja pelisarjoista tuttuja hahmoja mm. postikorttien, akryylicharmien ja tarrojen muodossa!
Tulkaa vilkaisemaan, söpöys kutsuu! Tarjoan myös nopeita vesiväritöitä tilauksesta paikan päällä.

43. Vain sunnuntai

Koomalaama

Oululaisten siilien suojelija Kata saapuu täyttämään taidekujapöytänsä niin pulleilla eläinhahmoilla kuin lukuisilla fandom-tuotteilla! Olitpa kiinnostunut sitten siileistä, Pokemoneista tai Golden Kamuy -urhoista, piipahda pöydän luona!

43. Vain sunnuntai

Sudenhuuto

Oululainen taiteilija Ana on keskittynyt realistisiin eläinkuvituksiin (erityisesti koiraeläimiin) ja kalloihin. Laajan originaalitaidevalikoiman lisäksi taidekujapöydälle on hiipinyt myös töitä lukuisista fandomeista (esim. Hero Academia, Okami, Love Live...). Perinteisten tarrojen, pinssien, avaimenperien ja printtien lisäksi tarjolla esimerkiksi holokuvioitua washi-teippiä ja avainnauhoja.

Säätöyhteisö B2 ryConikuvat.fi