Traconissa uusi AMV-kilpailuformaatti: AMV-sankarin paluu

Oletko joskus tehnyt finaalipaikalle päässeen AMV:n, josta olit erityisen ylpeä, mutta voittoa ei herunut? Nyt on tilaisuutesi antaa videosi loistaa uudelleen! Tracon esittelee uuden kilpailuformaatin: AMV-sankarin paluu

 

AMV-sankarin-paluu-mikko-karsisto
Kuva: Mikko Karsisto

 

Kilpailu on suunnattu AMV-editoijille, joilla on laajempaa kilpailukokemusta. Haussa olevat videot ovat päässeet jossain aiemmassa suomalaisessa AMV-kilpailussa finaaliin asti, välillä 2010-2018, kuitenkaan sijoittumatta tai saamatta kunniamainintoja. Videoita voi ilmoittaa tähän kilpailuun 10.-30.6.2019.

Lue tarkemmat säännöt ja ilmoittautumisohjeet kilpailun omalta sivulta.

Kommentit

Ei kommentteja.

Lähetä kommentti

Näkyy muille sivun lukijoille.
Sähköpostiosoitetta ei julkaista.
Pidetään keskustelu ystävällisenä, asiallisena ja muita kunnioittavana. Ylläpito poistaa asiattomat kommentit.
Tällä tarkistamme, että et ole robotti.
Säätöyhteisö B2 ryConikuvat.fi