Tracon 2020 -tapahtuma on peruttu

Olemme seuranneet Valtioneuvoston asettamia rajoituksia ja suosituksia kuluneen kevään aikana. Kävijöiden, työvoiman ja yhteistyökumppaneiden terveys ja turvallisuus ovat tärkein osa Traconin suunnittelutyötä. Siksi asiantuntija-arviot epidemian kestosta sekä eettiset vastuullisuus- ja turvallisuuskysymykset ovat puhututtaneet meitä suuresti. Haluamme tarjota turvallisen ja laadukkaan tapahtuman, emmekä koe tämän olevan mahdollista tulevana syyskuuna. Näistä syistä olemme päättäneet perua Tracon 2020 -päätapahtuman Tampere-talossa 4.-6.9.2020.

Tracon-viikonlopulle suunnittelemme korvaava ohjelmaa, joka tarkentuu myöhemmin.

Perinteiseen pöytäpelaamiseen keskittyvän Tracon Hitpointin osalta tilannetta seurataan ja mahdollisista muutoksista tiedotetaan. Tällä hetkellä tapahtumaa ollaan järjestämässä 14.-15.11.2020.

Kaikkiin niihin henkilöihin ja yhteistyökumppaneihin tullaan ottamaan yhteyttä, jotka ovat jo hakeneet tai ilmoittautuneet Tracon 2020 -tapahtumaan. Mikäli yhteydenottoa ei lähiviikkoina tule, ota järjestäjiin yhteyttä.

Conikuvat.fiSäätöyhteisö B2 ry