Tracon 2020 -tapahtuma on peruttu

Olemme seuranneet Valtioneuvoston asettamia rajoituksia ja suosituksia kuluneen kevään aikana. Kävijöiden, työvoiman ja yhteistyökumppaneiden terveys ja turvallisuus ovat tärkein osa Traconin suunnittelutyötä. Siksi asiantuntija-arviot epidemian kestosta sekä eettiset vastuullisuus- ja turvallisuuskysymykset ovat puhututtaneet meitä suuresti. Haluamme tarjota turvallisen ja laadukkaan tapahtuman, emmekä koe tämän olevan mahdollista tulevana syyskuuna. Näistä syistä olemme päättäneet perua Tracon 2020 -päätapahtuman Tampere-talossa 4.-6.9.2020.

Tracon-viikonlopulle suunnittelemme korvaava ohjelmaa, joka tarkentuu myöhemmin.

Perinteiseen pöytäpelaamiseen keskittyvän Tracon Hitpointin osalta tilannetta seurataan ja mahdollisista muutoksista tiedotetaan. Tällä hetkellä tapahtumaa ollaan järjestämässä 14.-15.11.2020.

Kaikkiin niihin henkilöihin ja yhteistyökumppaneihin tullaan ottamaan yhteyttä, jotka ovat jo hakeneet tai ilmoittautuneet Tracon 2020 -tapahtumaan. Mikäli yhteydenottoa ei lähiviikkoina tule, ota järjestäjiin yhteyttä.

Kommentit

Ei kommentteja.

Lähetä kommentti

Näkyy muille sivun lukijoille.
Sähköpostiosoitetta ei julkaista.
Pidetään keskustelu ystävällisenä, asiallisena ja muita kunnioittavana. Ylläpito poistaa asiattomat kommentit.
Tällä tarkistamme, että et ole robotti.
Säätöyhteisö B2 ryConikuvat.fi