Ennakkoilmoittautumisia ohjelmiin

Traconissa järjestetään joitain ohjelmia, joihin on ennakkoilmoittautuminen. Lue alta ohjeet ilmoittautuaksesi ohjelmiin.

Pakohuonepeli

Huone 53 -pakohuonepelissa peluutetaan ryhmiä lauantaina kello 15:00 - 22:30 ja sunnuntaina kello 11:00 - 14:30. Yhteensä ryhmiä mahtuu mukaan 15. Sinulla ei tarvitse ilmoittautuessa olla täyttä ryhmää, sillä useampi pienempi ryhmä tai yksittäinen ilmoittautuja voidaan yhdistää täydeksi ryhmäksi. Ilmoittaudu mukaan Pakohuoneeseen täälllä.

Voit lukea lisää Pakohuoneesta täältä.

Lip sync -taisto

Lauantaina kello 12:00 - 13:30 pidetään Pienessä Salissa Lip sync -taisto, jossa pääsette näyttämään taitonne lavaesiintymisessä ja biisiin eläytymisessä. Lip sync -taisto on leikkimielinen ohjelmanumero, jossa asenne ratkaisee! Laulaminen jää taustanauhan huoleksi ja sinä pääset vetämään muikean lavashown hahmona tai omana itsenäsi. Osallistua voi yksin tai kaverin kanssa.
Lip sync -taistossa jokaisella kierroksella kaksi esitystä kamppailee toisiaan vastaan valitsemillaan kappaleilla ja yleisö päättää kierroksen voittajan.

Lip Sync -taiston ennakkoilmoittautuminen on täynnä. Yleisöksi voit saapua ilman ilmoittautumista.

Cosplayesiintyminen: Tilan haltuunotto ja vuorovaikutus yleisön kanssa

Sunnuntaina kello 12:30 - 14:15 pidetään Riffissä Cosplayesiintymisen pienoiskurssi. Tällä pienluennolla/työpajassa käydään läpi teatteritaiteen perusteita tilankäytön ja yleisön vuorovaikutuksen osa-alueilta.

Ensin käymme läpi teoriaa, aiheina mm. monologi ja yksin esiintyminen. Tämän jälkeen teemme harjoitteita esittävän taiteen alan ammattilaisen opastuksella.

Kurssille mahtuu kymmenen osanottajaa, ja sille ilmoittaudutaan ennakkoon täällä.

Worbla-työpaja

Worblasta saa tehtyä vaikka mitä, mutta erityisesti siitä on tullut suosittu materiaali cosplayharrajastien keskuudessa ympäri maailman. Esimerkkinä Worblasta valmistuu kokonaisia haarniskoja, koruja taikka proppi-aseita. Vain mielikuvitus on rajana! Tule kokeilemaan materiaalia ja opettelemaan perusasioita Worblasta. Paja tutustuttaa osallistujat ensin materiaaliin sekä ohjaa yleisimmät muotoilutekniikat, jonka jälkeen he saavat tehdä materiaalista mitä haluavat. 
Työpaja tarjoaa työvälineet.

Ilmoittaudu mukaan pajaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen worblakauppa(at)ompelimotera.fi. Voit ilmoittautua myös conin aikana Worblakaupan myyntipisteellä myyntipöytäsalissa.

Kommentit

Lahis 6.8.2019 20:04:32

Lisätty Wordblatyöpajan ilmoittautumisohjeet 6.8. kello 20:09

Lähetä kommentti

Näkyy muille sivun lukijoille.

Sähköpostiosoitetta ei julkaista.

Pidetään keskustelu ystävällisenä, asiallisena ja muita kunnioittavana. Ylläpito poistaa asiattomat kommentit.

Tällä tarkistamme, että et ole robotti.

Säätöyhteisö B2 ryConikuvat.fi