Kirpputorin ja Indiepöydän tuoteilmot auki!

Traconissa järjestetään tänäkin vuonna kirpputori ja indiepöytä. Tuotteiden ilmoittaminen on nyt mahdollista! Lisätietoja ja ilmoittamisohjeet löydät kirpparin ja indiepöydän omilta sivuilta.

Tapahtuman kävijät voivat ilmoittaa tuotteita myyntiin indiepöydälle ja kirpputorille. Myynnin itsessään hoitavat Traconin vapaaehtoiset. Tavaroiden ilmoittaminen on maksutonta, mutta osallistujalla on oltava Traconin ranneke jo hänen päästäkseen tuomaan ja hakemaan tuotteitaan.
 

Kirpputori

Traconin tapahtumakävijöitä palvelee kirpputori, joka myy anime-, manga- ja roolipeliaiheisille tavaroita! Tervetuloa tekemään löytöjä, tuomaan tapahtuman aihepiiriin sopivia käytettyjä tavaroita myytäväksi tai suorittamaan vaikka molempia!
 

Indiepöytä

Indiepöydältä voi ostaa eri taiteilijoiden tai kirjoittajien omakustannetuotteita. Indiepöytä sijaitsee Tampere-talon kolmannessa kerroksessa taidekujan yhteydessä. 

Säätöyhteisö B2 ryConikuvat.fi