Cosplaykisojen ilmoittautumiset täyteen ennätysajassa

Traconissa sunnuntain järjestettävät cosplaykilpailut ovat saaneet tänä vuonna yllättävän suuren suosion kilpailijoissa, sillä ilmoittautumiset yksilökilpailussa ja esityskilpailussa ovat jo nyt täynnä varasijoja myöten. Tästä syystä suljemme jo tänään mainittujen kilpailujen ilmoittautumiset, aiemmin ilmoitetusta poiketen. 

Haku aukesi viime yönä 1.7. klo 00.00, ja kilpailuihin otetaan osallistujat ilmoittautumisjärjestyksessä.

Pukudesign-kilpailuun mahtuu vielä muutama kilpailija, ja sen haku sulkeutuu 7.7. tai kun paikat täyttyvät.

Ilmoittautuneille ilmoitetaan mahdollisimman pian tuloksista sähköpostitse, ja kaikkien kisojen finaalipaikkojen tulokset lähtevät viimeistään 14.7.2019. Kiitos kaikille hakijoille kiinnostuksesta ja onnea kisaan!

Säätöyhteisö B2 ryConikuvat.fi