Traconin ohjelma on julkaistu!

Traconin ohjelma on nyt julkaistu! Tiedossa on jälleen viikonloppu täynnä monipuolista ohjelmaa laidasta laitaan!

Tutustukaamme Traconin tämän vuoden tarjontaan paremmin:

Ohjelmakartta

Traconin ohjelmakartasta löydät saliohjelmamme luentoineen, paneeleineen ja workshoppeineen. Mukana on myös Sopraanon pelipöydät. Voit tutustua ohjelmakarttaan ja sen runsaaseen tarjontaan täällä.

Lisäykset ja muutokset karttaan ovat vielä mahdollisia.

Kunniavieraat

Traconiin on jälleen tulossa upeita kunniavieraita.

Ensimmäisenä kunniavieraanamme on cosplaytaituri AkrCos, joka toimii myös yhtenä lauantain cosplaykilpailujemme tuomareista.

Roolipelit

Traconissa pelattavat roolipelit löydät ohjelmakartastamme ja Sopraanon pelipöydistä. Lisää roolipeleistä voit lukea roolipeleisivuiltamme.

Meille voi ehdottaa vielä lisää roolipelejä pelattavaksi. Ota yhteyttä ohjelma(at)tracon.fi tai täytä roolipelihakulomakkeemme.

Cosplay

Traconissa kilpaillaan cosplayssa kansainvälisten arvokisojen WCS:n ja NCC:n suomen karsinnoissa sekä meidän omissa kategorioissamme. Lue lisää cosplaykisoista ja niiden osallistumisohjeista Cosplaysivuiltamme.

Konsertit

Traconissa on jälleen tiedossa useita upeita konsertteja. Lue lisää ohjelmakartasta tai konserttisivultamme.

Tracon Live

Sorsapuistossa sijaitseva Tracon Liven ulkolava tarjoaa kaikille avointa ohjelmaa, jota pääsee katsomaan ilman Tracon -rannekettakin. Tiedossa on paljon tanssiesityksiä sekä musiikkia ja kävijöillä on tänä vuonna mahdollisuus itsekkin näyttää taitonsa K-Pop Random Dancen muodossa. Ohjelmaa on sekä lauantaina että sunnuntaina. Lue lisää Tracon Liven sivuilta.

Huone 53 -Escape Room

Viimevuonna suuren suosion saavuttanut TFA:n pakohuonepeli tekee paluun. Tänä vuonna ratkaistavana on Cthulhu -teemainen mysteeri Arkhamin parantolassa.

Pakohuonepelin ajanvarausohjeet julkaistaan myöhemmin pakohuoneen omilla sivuilla

Game of Tracon

Traconin teemapeli, Game of Tracon, on jälleen tietenkin mukana conissa. Teemapelistä kiinnostuneet sankarit voivat perehtyä pelin faktioihin Game of Traconin sivulla.

Jatkuvaa ohjelmaa

Rytmipelit, boffauspiste ja animekaraoke ovat jälleen paikalla Traconissa. Lue lisää jatkuvasta ohjelmasta Jatkuvan ohjelman sivuiltamme.

Myös Pokémon salihaaste on mukana Traconissa. Lue lisää Salihaasteesta sen omilta sivuilta.

Lautapelialue

Traconin lautapelialueella voit pelata erilaisia lautapelejä sekä mahjongia ja go:ta. Lue lisää lautapeleistä täältä.

Iltabileet

Traconin iltabileet ovat jälleen Olympiakorttelilla. Lue lisää iltabileistä ja katso esiintyjät iltabilesivuiltamme.

Myös Tampere-talolla on tiedossa mahdollisuus rauhallisempaan hengailuun iltaohjelman merkeissä. Lisää tietoa Iltaloungesta tulee lähiaikoina.

Miitit

Traconissa pidettävistä miiteistä voit lukea Miittisivuiltamme. Miittiteltoissamme on vielä runsaasti tilaa, joten jos haluat varata teltan käyttöösi, lue varausohjeet miittisivuiltamme.

Peliperjantai

Perjantaina 6.9. on jälleen tiedossa Traconin ilmainen Peliperjantai. Lisää julkistuksia Peliperjantainin liittyen tiedossa kesän aikana.

Onko sinulla vielä ohjelmaideoita?

Ohjelmakartassamme on vielä jonkin verran tilaa lauantai-iltana. Myös Pienessä Salissa on vielä hiukan tilaa ohjelmalle. Lisäksi etsimme vielä lisää roolipelejä Sopraanon pelipöydille.

Jos sinua kiinnostaa ohjelmanpito Traconissa, ota meihin yhteyttä ohjelma(at)tracon.fi tai täytä Kompassin ohjelmalomake. Tarkasta kuitenkin ensin onko ohjelmakartassamme vielä ohjelmallesi sopivaa tilaa vapaana.

Traconin lipunmyynti on pian täällä

Traconin lipunmyynti aukeaa lippukaupassamme lauantaina 6.7. kello 18:00. Päivä ja aika kannattaa laittaa muistiin, sillä viikonloppulippumme menevät nopeasti.

Säätöyhteisö B2 ryConikuvat.fi