Lipunmyynti verkossa alkaa 6.7. klo 18, oletko valmis?


Traconin verkkolipunmyynti alkaa lauantaina 6.7. klo 18.00. Tässä muutamia asioita, mitä on hyvä muistaa lippuja ostaessa!

Lippukauppaan tästä

Tapahtuma myydään loppuun. Tapahtumamme liput myydään loppuun keskimäärin vuorokauden sisällä verkkokaupan aukeamisesta, joten kannattaa ajoissa varautua olemaan lippukaupan äärellä. Jos et itse pääse ostamaan lippuja, voit kysyä vaikkapa kaveria tai sukulaista ostamaan lipun puolestasi. Verkosta ostetut liput toimitetaan ainoastaan sähköpostitse. Lippuja ei myydä ovelta!

Edustusmyyntiä Ropeconissa. Erä viikonloppurannekkeita myydään edustuspöydältämme vielä Ropeconissa, Helsingin Messukeskuksessa la-su 27.-28.7.2019. Ropeconissa myydään vain viikonloppurannekkeita hintaan 30€/kpl, max 10kpl / ostaja. Ropecon on itsessään pääsymaksullinen tapahtuma. Lisätietoa Ropeconin lipunmyynnistä julkaisemme vielä lähempänä tapahtumaa.

Lattiamajoitusta tarjolla. Lippujen kanssa samaan aikaan tulevat verkkokauppaan myyntiin Traconin lattiamajoituspaikat. Tracon järjestää kävijöilleen edullista lattiamajoitusta lähialueen kouluilla: Aleksanterin koululla ja Amurin koululla. Majoituspaikan hinta on 10€ / hlö / yö. Majoitusta järjestetään perjantain ja lauantain väliselle yölle ja lauantain ja sunnuntain väliselle yölle. Koulumajoitus on edullinen ja turvallinen tapa yöpyä coniviikonloppuna. Majoituspaikan ostosta ei tule sähköpostiin vahvistusviestiä. Lue lisää Majoitus-sivulta

K18-iltabileiden lippuja myydään ainoastaan bileiden ovelta. Aiemmista vuosista poiketen K18-iltabileiden lippuja ei myydä lainkaan verkkokaupassamme. Kaikki bileiden liput myydään bilepaikan ovelta, hintaan 5 euroa. Iltabileet on tarkoitettu vain Traconin kävijöille ja vapaaehtoisille. Lisätietoa iltabileiden omalla sivulla.
 

Vinkit ennen lippujen ostoa

 • Ota selvää, minkä lipun haluat ostaa. Ohjelmakartta ohjelmakuvauksineen auttaa valitsemisessa. Lippujen hinnat alla.
   
 • Yhdellä kertaa voi ostaa korkeintaan 10 kpl lippuja
   
 • Majoituspaikan voi ostaa heti lipun ostamisen yhteydessä tai myös myöhemmin. Lattiamajoitus on tarkoitettu ainoastaan Traconin kävijöille. Majoituspaikan ostosta ei tule erikseen vahvistusviestiä. Ongelmatapauksissa ota yhteys sähköpostitse liput@tracon.fi
   
 • Liput ja majoituspaikat myydään nettikaupassamme Kompassissa, luethan lippukaupan käyttöehdot ja rekisteriselosteen
   
 • Huomaathan, että lippuja ja majoituksia voi maksaa verkkokaupassa ainoastaan suomalaisella pankkitilillä. Jos sinulla on vain ulkomainen pankkitili ja haluat ostaa lippuja, ota yhteys lipunmyyntiimme liput@tracon.fi - sinä aikana kun lippuja vielä myydään. Loppuunmyynnin jälkeen tämä ei ole enää mahdollista.
   
 • TÄRKEÄÄ: Muista lippujen ostamisen jälkeen palata lippukauppaan, eli älä sulje selainta tai välilehteä saman tien maksettuasi! Sivu ilmoittaa kun lippukauppaan voi palata. Tämä siksi, että liput eivät rekisteröidy maksetuiksi eivätkä siten saavu perille, jollei maksamisen lopuksi palaa lippukauppaan.
   
 • Lippujen vastaanottamiseen suosittelemme käyttämään sähköpostia, joka EI ole Microsoftin tarjoama, sillä näihin osoitteisiin liput eivät välttämättä saavu perille Microsoftin palveluiden yhteensopivuusongelmien vuoksi.
   
 • Alle 10-vuotias lapsi pääsee tapahtumaan maksutta maksavan aikuisen seurassa. Kyseinen aikuinen katsotaan tällöin lapsen huoltajaksi, eli on vastuussa lapsesta tapahtumassa. Lisätietoa poikkeuksista sisäänpääsyssä Liput-sivulla.
   
 • Kysyttävää lipuista? Ota yhteys lipunmyyntiimme sähköpostitse: liput (ät) tracon.fi
   

Lipputyypit verkkokaupassa

Kaikkiin lippuihin sisältyy sisäänpääsy tapahtumaan lippuun kuuluvana aikana, narikkapalvelut, ohjelmat ja muut aktiviteetit, sekä oikeus Traconin koulumajoituksen ja K18-iltabileiden lipun ostoon sekä näihin kuljettavan conibussin käyttöön.

Viikonloppu la-su 28€
- viikonloppuranneke on voimassa koko tapahtuman ajan: la klo 9.00 - 00.00 ja su 9.00 - 18.00.

Lauantai 20€
- lauantairanneke on voimassa lauantain aukioloaikojen ajan, klo 9.00 - 00.00

Sunnuntai 18€
- sunnuntairanneke on voimassa sunnuntain aukioloaikojen ajan, klo 9.00 - 18.00

Kommentit

Epätietoinen äiti 6.7.2019 21:16:45

Tässä ei ole tietoa, pitäisikö lipun ilmaantua HETI sinne sähköpostiin (vai käsitteleekö tilauksen ihminen).

Ostin tyttärelle lipun, mutta sähköpostiin ei tullut kuittausta. Rahat tililtä ovat kyllä lähteneet.
Sähköposti EI ole microsoftin (vaan palveluntarjoaja DNA, ohjelmana tekstipohjainen).

Marjaan karttunen 6.7.2019 21:22:23

Hei,

Lipun saapumisessa voi olla pieni viive, mutta jos sitä ei ala kuulumaan, kannattaa olla yhteydessä liput@tracon.fi sähköpostiosoitteeseen, niin voimme tarkastaa tilanteen. Lipun käsittely on automaattista, mutta jos esim. sähköpostiosoitteeseen on tullut kirjoitusvirhe tms, niin lipputiimimme voi korjata tilanteen!

Marjaana

Lyster 7.7.2019 11:09:26

Hei! Ostaisin viikonloppuliput tai edes lauantai liput mutta netissä näkyy vain sunnuntain lippuja....

Tapani 7.7.2019 15:12:36

Tapahtuma on loppuunmyyty. Ropeconissa myyvät vielä ~300 lippua, mutta ostaminen edellyttää, että olet tulossa Ropeconiin.

Hämmentynyt 8.7.2019 0:52:48

Hei ositin eilen kaksi lippua. Viikonlopun ja lauantain liput. Mutta niitä ei ole tullut sähköpostiin. Sähköpostini on Gmail joten siinä ei pitäisi olla ongelmaan joten missä on vika?

Marjaana (Tracon viestintä) 8.7.2019 11:29:34

Lyster: Kuten Tapani kertoi, lauantai- ja koko viikonlopun liput ovat valitettavasti jo loppuunmyytyjä, joten lippukaupassa on enää tarjolla sunnuntaita.

Hämmentynyt: ota yhteyttä liput@tracon.fi ja kerro tietosi, niin he selvittävät mitä lipullesi on tapahtunut! Se saadaan kyllä kaivettua, mikäli osto on onnistunut (=maksu on lähtenyt tililtä).

Kommentointi on suljettu.

Conikuvat.fiSäätöyhteisö B2 ry