Unrealityn juhlakiertue antaa pauhua myös Traconissa

Viuhkat esiin, sillä fanitus ja tuuletus leviävät nyt laajemmalle kuin koskaan! Unreality julkaisee 5-vuotiskiertueensa, jonka yksi konsertti pidetään Traconissa lauantaina 7.9.2019 Tampere-talon Pienessä salissa.

 

Unreality Fans Out


Tänä kesänä Unreality juhlii viidettä vuottaan, ja kokoaa yhteen konserttiin parhaimman ja epätodellisimman valikoiman koko siltä ajalta. Unrealityn lohikäärmeellä on nykyään neljäkymmentä päätä, ja niillä vanhat suosikitkin soivat aivan eri tavalla - ja tietysti tarjolla on myös uutta materiaalia, jollaisesta ei vielä viisi vuotta sitten oltaisi osattu edes haaveilla!

Juhlavuoden kiertue sisältää Unrealitylle kokonaan uusia maisemia ja yleisöjä. Kuoro kurkottaa Pirkanmaalle asti ja konsertoi perinteiseen tapaansa Traconissa! Popkulttuurin inspiroima kuoromusiikki aloittaa leviämisensä tulisena viuhkana Turusta ja avautuu lopulliseen komeuteensa Helsingin pääkonsertissa. Kuoron lohikäärmeen oranssinhohtoisten siipien alla lentoa johtaa Jari Koivistoinen.

Keikkoja tulee siis yhteensä kolme: Helsinkiin, Turkuun ja Tampereelle Traconiin. Helsingin ja Turun keikkojen liput ovat jo myynnissä!


Lippuja keikoille voi hankkia seuraavasti


Unreality on vuonna 2014 perustettu helsinkiläinen sekakuoro, joka on ensimmäisenä kuorona Suomessa omistautunut vain elokuva-, tv-sarja-, peli- ja animaatiomusiikille. Uniikit, itse sovitetut kappaleet ja oranssinhehkuinen lohikäärme ovat tämän 40-henkisen laulajaporukan tunnusmerkkejä. Unreality esiintyy vuosittain massiivisissa yleisötapahtumissa, ja pitkään valloituslistaan sisältyvät mm. Tracon, Ropecon, Helsinki Game Music Festival, Worldcon 75 sekä yhteiskonsertti Akateemisen puhallinorkesterin kanssa. Lisäksi kuoro järjestää omia konsertteja pari kertaa vuodessa ja keikkailee rakastetun pienryhmä Nanorealityn voimin kaikenkokoisissa tapahtumissa.


Unreality somessa

Facebook

Instagram

Twitter

Säätöyhteisö B2 ryConikuvat.fi