Kuljettajia haussa Traconiin

Haluatko olla se Tampereen tietyömaiden luovija, joka saa tavarat sekä vänkärit siirtymään paikasta toiseen täsmällisesti ja ajallaan?
Luot osaltasi koko tapahtumalle hyvää mieltä heti ensi minuuteista alkaen?

Nyt siihen on erinomainen tilaisuus, sillä logistiikassa on monenlaisia mielenkiintoisia tehtäviä, joihin kaipaisimme tekijöitä.

Logistiikka on se, joka tulee ensimmäisenä paikalle ja lähtee viimeisenä pois. Kaipaamme siten muitakin kuin vain yhden vuoden ihmeitä. Henkilökohtaisista ominaisuuksista hakijasta huokuu asiakaspalveluhenkisyys, rohkea heittäytyminen työvuorojen kimppuun sekä pelisilmää eritoten liikenteessä. 

Hakua on jatkettu! Haku toimii normaalin hakuajan päätyttyä seuraavasti: Lähetä meille viesti kiinnostuksestasi ja kokemuksestasi osoitteeseen logistiikka [ät] tracon.fi. Jahka olet saanut vastaukseksi vihreää valoa, saat tarkemmat ohjeet hakemuksen täyttämiseen.

Vinkkaathan myös kaverille, jos tunnet jonkun, joka mielestäsi sopisi tehtäviin!


Hakijalla normaaliin tavara- ja henkilökuljetukseen tulisi olla:

 • vähintään B-ajolupa sekä jonkin verran kokemusta tavaraliikenteestä, jakelupakettiautoista tai muutoin henkilöliikenteestä (taksit, jne)
 • mielellään C-ajolupa sekä jonkilaista kokemusta tavaraliikenteestä, vaikka kuorma-auto ei tänä vuonna käytössä olekaan.
 • Tampereen kaupungin paikallistuntemus olisi myös suotavaa, joskaan ei pakollista.
   

Lisäksi tarjolla on muutamia vip-tason henkilökuljetustehtäviä, sillä myös Traconin kunniavieraat tarvitsevat luotettavia kuljettajia.
Näissä tehtävissä hakijalta edellytetään:

 • vähintään B-ajolupaa sekä kokemusta henkilöliikenteestä
 • hyvää englannin kielen taitoa
 • kunnioittavaa asiakaspalveluhenkisyyttä
 • Tampereen kaupungin paikallistuntemusta
   

Tapahtuman lähestyessä järjestämme tarvittaessa myös tehtäviin perehdytystä.

Logistiikan henkilöstölle kuuluvat Traconin normaalit talkoolaisten edut ja vastuut. Tehtävät ovat luonteeltaan vapaaehtoistoimintaa, eikä niistä makseta palkkaa.

 

Yhteystiedot

Kysyttävää näistä tehtävistä? Ota yhteys: logistiikka [ät] tracon.fi

Säätöyhteisö B2 ryConikuvat.fi