Traconin vänkärihaku on auki 31.5.2019 saakka!

Traconin vapaaehtoishaku on alkanut! Tule osaksi suurempaa kokonaisuutta, Traconforcea. Tutustu tarjolla oleviin tehtäviin ja hae vänkäriksi toukokuun loppuun eli 31.5.2019 mennessä. 
 

Kollaasin kuvat by: Milla Köykkä (ylärivi, keskirivi, alarivin ensimmäinen vasemmalta), Mikko Karsisto (alarivin keskimmäinen), Ilona Vanhakartano (alarivin oikea reuna)


Tehtäviä on laidasta laitaan aina siivouksesta livestreamin tekemiseen ja lava-avustamisesta tapahtuman rakennukseen sekä purkuun. Kokemattomat, konkarit ja kaikki siitä väliltä voivat löytää itselleen sopivaa tekemistä. Kerro hakemuksessasi aiemmasta kokemuksestasi tapahtumien järjestämisessä tai muussa toiminnassa, mahdollinen työkokemuksesi ja koulutuksesi, sekä muita taitojasi ja halujasi, mitä juuri sinä voisit tehdä Traconin hyväksi. 

Vänkäriksi valittavan on oltava täyttänyt 15 vuotta tapahtuman alkuun mennessä. Osa tehtävistä vaatii 18 vuoden iän: esimerkiksi majoitusvalvonta ja muu yötyö, logistiikka sekä rahan käsittelyä sisältävät tehtävät edellyttävät täysi-ikäisyyttä. Järjestyksenvalvojilta edellytetään täysi-ikäisyyden lisäksi voimassa olevaa JV-korttia, autokuskeilta riittävää ajolupaa ja green room -vänkäreiltä hygieniapassia.

Minimipanostus useimmissa tehtävissä on 10h, mutta enemmänkin saa halutessaan tehdä. Tehtävät ovat luonteeltaan vapaaehtoistoimintaa, eikä niistä makseta palkkaa. 

Tracon pitää talkoolaisistaan hyvää huolta. Tarjoamme kaikille conin tekijöille lämpimän ruuan molempina päivinä, viikonlopun mittaisen sisäänpääsyn tapahtumaan, ilmaisen Tracon-brändätyn T-paidan tai vesipullon, lattiamajoituksen sitä tarvitseville, pääsyn taukohuoneeseen ja sen välipalapöytään, tapahtuman kiitosjuhlan eli kaatajaiset, sekä useita muita mukavuuksia. 

Tehdään yhdessä hieno tapahtuma! Lisää tehtävistä, eduista ja hakemisesta voi lukea lisää työvoima-sivulla - hakeminen tapahtuu Kompassissa omalla tunnuksella. 

Jos jokin jäi mietityttämään, tai et löydä jotain tietoa sivuiltamme, otathan rohkeasti yhteyttä työvoimatiimiin!

Conikuvat.fiSäätöyhteisö B2 ry