Cosplayn tuomarihaku jatkuu huhtikuun loppuun

Oletko cosplayn aktiivinen harrastaja, ja sinulta löytyy kisakokemusta tai käsityö- tai teatterialan koulutusta? Omistatko tarkat silmät pukujen tekniselle toteutukselle, yksityiskohdille sekä kokonaisuudelle? Tai tarinankerronnalle ja lavatekniikalle? Koetko sinulla olevan paljon tietoa cosplaysta sekä halua päästä tuomarin rooliin? Siinä tapauksessa jätä meille hakemuksesi, sillä haemme sunnuntain cosplaykisoihin tuomareita avoimella haulla!

 

Kuva: Mikko Karsisto, Tracon 2018

 

Voit jättää avoimen hakemuksen kaikkiin sunnuntaina kisattaviin kisoihin: esityskilpailu, pukukilpailu sekä pukudesign. Esityskisan tuomarit keskittyvät ainoastaan esitysten arviointiin. Puku- sekä designkilpailun tuomarit puolestaan keskittyvät pukujen arviointiin. Jokaiseen kisaan haemme kolme tuomaria.

Tuomarit pyrimme valitsemaan mahdollisimman monipuolisesti, jotta tuomariston jäsenillä olisi mahdollisimman laajasti erilaisia taustoja ja kokemustasoja. Haemme niin kokeneita kuin ensikertalaisiakin tuomareita, joten sinulta ei tarvitse löytyä monen kymmenen vuoden harrastustaustaa tai laajaa menestystä kisaamisesta. Riittää, että tiedät oman vahvuutesi harrastuksessasi ja miten käytät tietoasi ja taitojasi tuomaroinnissa. Ensisijaisesti edellytämmme tuomarin olevan puolueeton, reilu, kannustava, asiallinen sekä sitoutuvan annettuun työtehtävään.

Tuomarin velvollisuuksiin kuuluu tuomariesittelyn kirjoittaminen, ilmoittautuminen kompassiin, tuomarointi paikan päällä vastaavan antamalla aikataululla, voittajan julistukseen osallistuminen kisojen jälkeen isossa salissa, sekä kisaajille palautteen anto joka annetaan joko kisojen päätteeksi tapahtumapaikalla tai tapahtuman jälkeen kirjallisena.

Tuomarit kuuluvat Traconin työvoimaan, joten ilmainen sisäänpääsy, greenroom oikeudet sekä lämmin ruoka kuuluvat etuuksiin. Lisätietoa työvoiman etuuksista ja vastuista työvoiman sivulla. Tuomareilla on myös pääsy bäkkärille jossa on käytettävissä varusteltuja pukuhuoneita sekä erillinen greenpiste.

 

Näin haet

Lähetäthän hakemuksesi 30.4. mennessä osoitteeseen cosplay@tracon.fi

Otsikoi sähköpostiviesti Tuomarihakemus cosplaykisoihin

Kirjoita sähköpostikenttään myös allaolevat tiedot:

  • Nimi
  • Nimimerkki
  • Nimi jolla haluat esiintyä julkisesti
  • Ikä
  • Puhelinnumero
  • Kisa johon haet tuomariksi. Voit halutessasi hakea useampaan kisaan, mutta valinta tehdään vain yhteen. Kerro siis, mikä on ensisijainen valintasi kisalle jota haluat tuomaroida.
  • Esittele hieman töitäsi sekä pukujasi. Tämä voi olla esimerkiksi linkki cosplaysivullesi tai portfolioon esimerkiksi drive tai dropboxin kautta.
  • Vapaamuotoinen teksti itsestäsi. Kerro hieman harrastustaustoistasi ja mahdollisista kisa- tai tuomarointikokemuksistasi. Löytyykö sinulta muuta taitoa tai kokemusta, minkä koet olevan hyödyksi tuomaroinnissa? Mitkä ovat vahvuuksiasi? Miksi kokisit olevasi hyvä tuomari, ja mihin kiinnität huomiota pukujen arvioinnissa tai esityksissä?

 

Vastaanotamme hakemuksia 30.4. klo 23.59 asti osoitteeseen cosplay@tracon.fi. Hakemuksen lähetyksestä saat vielä vahvistusviestin. Mikäli vahvistusviestiä ei kuulu kolmen päivän sisällä, otathan uudelleen yhteyttä joko osoitteeseen cosplay@tracon.fi tai suoraan vastaavaan chamira@tracon.fi. Kaikille hakijoille ilmoitetaan valinnoista viimeistään 8.5. mennessä.

Tuomarihaun tietosuojaseloste
 

Osallistumisrajoitukset

Minkään cosplaykilpailun tuomari tai tuomarin välitön perheenjäsen ei voi osallistua mihinkään cosplaykilpailuun.


Yhteystiedot

Ongelmatilanteissa tai kysymyksiä ilmetessä voit ottaa yhteyttä osoitteeseen cosplay@tracon.fi tai chamira@tracon.fi


Muokattu 19.4.2019: Lisätty kohta Osallistumisrajoitukset

Conikuvat.fiSäätöyhteisö B2 ry