Cosplaykilpailujen säännöt ja aikataulut on julkaistu

Cosplaykilpailujen säännöt, aikataulut ja hakuohjeet on nyt julkaistu! 

Traconissa järjestetään tänä vuonna jälleen kaksi kansainvälisten edustuskisojen karsintaa, World Cosplay Summitin (WCS) Suomen karsinta ja Nordic Cosplay Championshipin (NCC) Suomen karsinta. Nämä kilpailut pidetään lauantaina 7.9.2019. Hakuaika molempiin karsintoihin on 1.-16.6.2019.

Sunnuntain 8.9. cosplaykisoihin olemme valikoineet seuraavat kolme kategoriaa: esityskilpailu, perinteinen yksilöpukukilpailu sekä pukudesign-kilpailu. Kaikkiin näihin kilpailijat otetaan hakemusjärjestyksessä, joten kannattaa olla hakuaikana kärppänä! Hakuaika sunnuntain kisoihin on 1.-7.7.2019.

Lisää cosplaykilpailuista cosplay-sivulla.

Kommentit

Ei kommentteja.

Lähetä kommentti

Näkyy muille sivun lukijoille.
Sähköpostiosoitetta ei julkaista.
Pidetään keskustelu ystävällisenä, asiallisena ja muita kunnioittavana. Ylläpito poistaa asiattomat kommentit.
Tällä tarkistamme, että et ole robotti.
Conikuvat.fiSäätöyhteisö B2 ry