Meidokahvilan haku on avoinna 5.5. saakka

Café Hanami etsii jälleen meidoja ja butlereita! Kun sankarit ja muut olennot tarvitsevat hyvin ansaitun tauon, on meidokahvilassa poikkeaminen paikallaan. Tämän järjestääksemme tarvitsemme mukaan innokkaita ja asiakaspalvelutaitoisia meidoja ja butlereita.

Café Hanamissa meidojen ja butlerien roolin ottavat tällä kertaa haltijat, jotka sankareidemme matkalla saattavat näyttäytyä myös jonkinlaisina neuvonantajina. Haltijameidojen ja -butlerien tehtäviin kuuluvat tapahtuman aikana ruokien ja juomien tarjoilu asiakkaille, sekä asiakkaiden viihtyvyyden varmistaminen.

Tehtävät ovat luonteeltaan vapaaehtoistoimintaa, eikä niistä makseta palkkaa. Meidokahvilan väelle kuuluvat Traconin normaalit työvoimaedut.

Haku on nyt auki, ja jatkuu 5.5. saakka! Tulisiko sinusta haltijameido tai -butler?

Lue lisää Café Hanamin sivulta 

Conikuvat.fiSäätöyhteisö B2 ry