Esiintyjäksi K18-iltabileisiin?

Sankarinkin on rentouduttava rankan ja tapahtumarikkaan päivän päätteeksi. Mikäpä sen parempi tapa karistaa päivän pölyt töppösistä, kuin pistää jalalla koreasti lempianime- ja pelimusiikkisi tahtiin Tampereen yössä!

Sankarin matka alkaa 6.9 Tampere-Talolta ja huipentuu lauantaina 7.9 järjestettäviin K18-iltabileisiin Olympiakorttelilla. Onko sinulla mielessä mieletön mixi kuluneen vuoden parhaita animeopeningeja, pelimusiikkiremixejä tai jotain ihan muuta? Osaatko itse pyörittää levyjä tai tunnetko jonkun, jonka tulisi ehdottomasti olla osana Traconin iltabileitä? Ota yhteyttä iltabilevastaavaan tohveli(at)tracon.fi, ja kerro avoimesti omasta osaamisestasi ja kiinnostuksestasi esiintyä iltabileissä.

Tarjoamme tänä vuonna kaikille iltabileissä esiintyville DJ:lle samat edut, jotka sisältävät:

  • Badgen (Oikeuttaa sisäänpääsyyn viikonlopputapahtumaan, sekä työvoiman että ohjelmanpitäjien käytössä olevaan Green Roomiin)
  • 1 Ruokalippu käytettäväksi Tampere-Talon lounaalla joko lauantaina tai sunnuntaina
  • Matkakulukorvaukset tapahtumaan. (Maksetaan tilille kuittia / kuitteja vastaan. Huom! Emme voi maksaa kilometrikorvauksia)
  • Kutsun kaatajaisiin tapahtuman jälkeen
  • Backstage-tilan, jossa on mahdollista yöpyä la-su välinen yö.

Jätäthän hakemuksesi iltabileisiin 1.4.2019 mennessä. Iltabilevastaava käsittelee kaikki hakemukset kerralla ohjelmatiimin kanssa, ja kaikille hakeneille ilmoitetaan haun tuloksista 15.4.2019.

Olemme lukeneet syksyllä saamamme palautteen edellisistä K18-iltabileistä, ja otamme palautteen huomioon illan ohjelmaa suunnitellessa. Otamme edelleen palautetta ja kehitysehdotuksia vastaan iltabileiden kehittämiseksi. Jos sinulla on hyvä idea iltabileiden kehittämiseksi, voit olla siitä suoraan yhteydessä iltabilevastaavaan tohveli(at)tracon.fi.

Nähdään Olympialla!

 

Iltabileet Olympia-Korttelilla 8.9.2018 - Kuvaajana: Jessica Mennander

Conikuvat.fiSäätöyhteisö B2 ry